Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žalgiriečiai ketina Kauno „Spyrį“ palikti be taškų

Trys rungtynės ir net keturiolika įvarčių. Tokia Vilniaus „Žalgirio“ statistika gegužės pirmoje pusėje. Įsibėgėjusi Lietuvos čempionų puolimo mašina penktadienį XIII „A lygos“ turo rungtynėse testuos Kauno „Spyrio“ gynybą.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tris kartus kauniečiai bandė įkasti Lietuvos čempionų titulą ginantiems žalgiriečiams. Tris kartus „Žalgirio“ futbolininkai išlaikė „sausus“ vartus ir džiaugėsi pergalėmis. Po trečiojo pralaimėjimo Kauno „Spyrio“ vyriausiasis treneris Laimis Bičkauskas teigė, kad likusiose rungtynėse bandys atimti iš žalgiriečių kaip įmanoma daugiau taškų.

„Kalbėti yra viena, o tai padaryti – visai kas kita. Daugelis komandų žengia į aikštę su noru mus nukarūnuoti. Tačiau mes to neleisime“, – žodžių į vatą nevyniojo žaliai baltų strategas Valdas Dambrauskas.


„Mūsų tikslas yra tik vienas – laimėti. Todėl šiose rungtynėse mus tenkins tik trys iškovoti taškai“, – treneriui pritarė paskutinėje komandų akistatoje įvartį pelnęs Linas Pilibaitis.


Kauno „Spyris“ demonstruoja neprastą sportinę formą ir per paskutines keturias čempionato rungtynes iškovojo tris pergales ir kartą sužaidė lygiosiomis. Tačiau sostinės komandos treneris teigia, kad ketina Kauno klubą šiame sezone palikti neiškovojus nė vieno taško prieš žaliai baltus.


„Forma, kad ir kokia gera ji bebūtų, greitai pasimiršta, kai komanda žengia į aikštę. Prieš „Spyrį“ šiame sezone žaisime dar tris kartus. Tikiuosi, kad visus šiuos kartus būtent mano komanda džiaugsis pergale“, – savo nusiteikimo neslėpė V. Dambrauskas.


Per paskutines tris rungtynes prieš „Klaipėdos granitą“, Kauno „Spyrį“ ir „Šiaulius“ žalgiriečiai tiesiog pasismagino ir mušė net 14 įvarčių. Dviejose iš šių rungtynių varžovų vartų tinklą kamuolys kirto po šešis kartus.


„Kai esame susikoncentravę, tokiu rezultatu galime laimėti kad ir penkias rungtynes iš eilės. Žinoma, žaidėme prieš silpnesnes komandas, bet čia ir pasireiškė lygio skirtumas.


„Spyrio“ negalime nuvertinti, jie turi pavojingą puolimo grandį ir koncentruotą gynybą. Tačiau pasibaigus rungtynėms mes būsime ta komanda, kuri įsirašys pergalę į savo sąskaitą“, – sakė žalgiriečių vairininkas.

VIDEO: Vilniaus "Žalgirio" puolimo mašina įsibėgėja

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius