Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ futbolininkai Brazilijoje sulaukė garbių svečių

Pirmadienį Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkus aplankė Lietuvos užsienio reikalų viceministras Mantvydas Bekešius ir Lietuvos Respublikos generalinė konsulė Brazilijoje Laura Guobužaitė
Pirmadienį Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkus aplankė Lietuvos užsienio reikalų viceministras Mantvydas Bekešius ir Lietuvos Respublikos generalinė konsulė Brazilijoje Laura Guobužaitė
Pirmadienį Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkus aplankė Lietuvos užsienio reikalų viceministras Mantvydas Bekešius ir Lietuvos Respublikos generalinė konsulė Brazilijoje Laura Guobužaitė / zalgiris-vilnius.lt

Dalyvaudami Pietų Amerikos lietuvių susitikime Urugvajuje viceministras ir konsulė neatsisakė progos aplankyti kaimyninėje šalyje esančius Lietuvos čempionus.

„Labai smagu jus visus čia matyti. Nors ir labai toli nuo gimtinės, bet žinau, kad atvažiavote čia lygiai tiek pat daug dirbti, kaip ir mes patys. Vos išgirdome, kad jūs čia viešite, norėjome būtinai susitikti ir paspausti rankas“, – į sostinės klubo futbolininkus šiltai kreipėsi M. Bekešius.

Žaidėjai ir svečiai ne tik spaudė vieni kitiems rankas, bet ir turėjo galimybę kartu pabendrauti: „Mačiau, kad vyrai yra motyvuoti. Jie yra profesionalai, todėl manau, kad parodys gerus rezultatus. To ir linkėčiau.

Pietų Amerikoje yra nemažai lietuvių, kurie man pavydėjo, kad galėsiu susitikti su žalgiriečiais, nes visi čia žino šio klubo pavadinimą. Melsiu, kad rytoj nepakiltų lėktuvas ir galėtume būti stadione, iškėlę trispalvę palaikyti savus“, – po susitikimo savo įspūdžiais dalinosi viceministras.

VIDEO: Vilniaus „Žalgiris“ – Brazilijoje

„Buvo labai smagu pamatyti žalgiriečius būtent Brazilijoje, išgirsti, kaip jie čia jaučiasi, kaip įsikūrė, papasakoti apie mano čia sukauptą patirtį. 

Labai norėtume čia juos matyti ir kitais metais, tik šį kartą San Paule, kur mūsų lietuvių yra žymiai daugiau, negu Brazilijos sostinėje. Norėtume dažniau čia matyti Lietuvos komandas“, – viceministrui antrino konsulė L. Guobužaitė.

Tai ne pirmi tokie svečiai, aplankę žaliai baltų komandą. Sekmadienį žalgiriečius aplankė praeityje garsus brazilų futbolininkas Zico. Jis taip pat labai mielai bendravo su žaidėjais ir linkėjo jiems sėkmės ateities kovose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius