-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ futbolininkai paskutinę minutę nugalėjo „Daugavą“

Po pergalės draugiškose rungtynėse prieš Daugpilio „Daugavą“ žalgiriečių strategas Damiras Petravičius neslėpė, kad komandos žaidime dar reikia daug ką tobulinti.
Rungtynių akimirka
„Žalgirio“ ekipoje debiutavo naujokas iš Škotijas Calumas Elliotas (dešinėje). / S.Čirbos nuotr.

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komanda šeštadienį draugiškose rungtynėse, kurias stebėjo apie 500 žiūrovų, 1:0 (0:0) įveikė Daugpilio „Daugavą“.

Pergalingą įvartį paskutinę rungtynių minutę žalgiriečiams keliant kampinį pelnė Luka Peričius.  Kamuolį tarsi ant lėkštutės jam perdavė Mario Grgurovičius.

VMFD „Žalgiris“ komanda visas rungtynes turėjo iniciatyvą, bet palaužti 2011 metų Latvijos čempionato bronzos medalininkų gynybos niekaip nepavykdavo. Pirmame kėlinyje kelias progas nuginkluoti svečių vartininką turėjo VMFD „Žalgiris“ komandoje debiutavęs legionierius iš Škotijos Calumas Elliotas. „Daugavos“ vartininko budrumą tikrino ir Pavelas Komolas, Vaidas Šilėnas, Andrejus Nagumanovas.

Antrajame kėlinyje puikiai į žaidimą įsijungė Nerijus Astrauskas, bet ir jam pritrūko tikslumo.

„Rungtynes laimėjome, bet komandos žaidimu dar nesu visiškai patenkintas, – po draugiškų rungtynių sakė VMFD „Žalgiris“ komandos vyriausiasis treneris Damiras Petravičius. – Antrajame kėlinyje žaidėme vangiai. Komanda po ilgosios pertraukos į aikštę išbėgo kiek atsipalaidavusi, nesusikoncentravusi. Žaidėjai atrodė praradę energiją, todėl rungtynių tempas sulėtėjo.“

Vilniečių strategui komandos žaidimas patiko tik epizodiškai. „Norėčiau matyti komandą greitai bėgančią visas rungtynes, o ne vieną ar kitą atkarpą. Kaip ir minėjau anksčiau, su kiekvienomis rungtynėmis turėtume žaisti vis geriau ir geriau. Pirmadienį vėl kibsime į darbą ir tobulinsime savo žaidimą“, – sakė D.Petravičius.

VMFD „Žalgiris“ futbolininkai sekmadienį ilsėsis, pirmadienį ir antradienį jau turės po dvi treniruotes, o trečiadienį, pasidaliję į dvi komandas, sužais tarpusavyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius