Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ kovos UEFA Europos lygoje – per LRT televiziją

Vilniaus „Žalgiris" toliau žygiuoja per Europą, bet kiekviena nauja kliūtis – vis rimtesnė. Jau sulygintos su žeme airiška (Dublino „St. Patrick's Athletic“), armėniška (Jerevano „Pyunik“) ir lenkiška (Poznanės „Lech“) tvirtovės. Ketvirtasis žalių ir baltų varžovas Europos lygoje – Austrijos klubų futbolo madas sezono pradžioje diktuojantis Zalcburgo klubas.
Vilniaus „Žalgiris“ – Poznanės „Lech“
Vilniaus „Žalgiris“ – Poznanės „Lech“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmasis komandų mūšis – austrų teritorijoje. „FC Salzburg“ – VFMD „Žalgiris“ rungtynių transliacija – ketvirtadienį, rugpjūčio 22 d. 20 valandą tiesiogiai per LRT televiziją. Lietuvos futbolo mėgėjai galės džiaugtis ir atsakomųjų rungtynių transliacija. „VFMD Žalgiris“ – „FC Salzburg“ – rugpjūčio 29 d. 21.30 val. iš Vilniaus tiesiogiai per LRT televiziją.

„Žalgirio“ futbolo klubo sėkmę atspindi ir auganti TV žiūrovų auditorija. Tuo metu, kai per televizijos kanalą LRT Kultūra buvo transliuojamos pirmosios rungtynės tarp VFMD „Žalgirio“ ir Poznanės „Lech“, šį kanalą žiūrėjo beveik 5 kartus daugiau žiūrovų, nei įprastai tuo metu.

Pirmoji stipriausių šiuo metu Lietuvos ir Austrijos futbolo klubų dvikova – jau ketvirtadienį tiesiogiai tik per LRT televiziją! Rungtynes komentuos Nerijus Kesminas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius