Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ nariai Mantas Kuklys ir Egidijus Vaitkūnas peržiūrai vyksta į Prahą

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandos žaidėjai Mantas Kuklys ir Egidijus Vaitkūnas viešės Prahos „Bohemians 1905“ klube. Žalgiriečiai šią savaitę treniruosis kartu su stipriausios Čekijos lygos ekipa, tačiau jų viešnagės laikas gali pailgėti iki vasaros.
Egidijus Vaitkūnas
Egidijus Vaitkūnas / A.Kero/zalgiris-vilnius.lt nuotr.

„Bohemians 1905“ Lietuvos čempionų atstovus nori matyti savo komandoje iki sezono pabaigos. Ar M.Kuklys ir E.Vaitkūnas bus pusmečiui paskolinti Prahos komandai, paaiškės po jų vizito Čekijoje.

„Ilgalaikėje perspektyvoje norime bendradarbiauti su „Bohemians 1905“ klubu. Mus sieja net tik tokios pačios spalvos – žalia ir balta, bet ir beveik identiška istorija – tiek „Žalgiris“, tiek „Bohemians 1905“ savo laiku ištikimiausių sirgalių buvo išgelbėti nuo išnykimo. Pasaulyje esame tik du tokie klubai.

Siekiame, kad šias komandas sietų glaudus ryšys. Tikimės artimiausiu metu pasirašyti bendradarbiavimo sutartį, kuri apims visus lygmenis, pradedant jaunimo akademijomis, baigiant pagrindinių komandų žaidėjais“, – sakė VMFD „Žalgiris“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

„Šiuo metu „Bohemians 1905“ klubas balansuoja ties iškritimo iš „Gambrinus“ lygos riba, todėl jo vadovai kreipėsi į mus. Egidijus ir Mantas yra tie žaidėjai, kurie gali padėti klubui išlikti lygoje, tačiau tik jie patys nuspręs, ar juos domina galimybė pasilikti Čekijoje. Leidome jiems savaitei išvažiuoti į Prahą, tuomet priimsime bendrus sprendimus dėl tolimesnio jų likimo.

Aktyviai dirbame žaidėjų rinkoje. Vedame derybas su šešiais potencialiais mūsų komandos naujokais. Tikimės artimiausio papildymo sulaukti dar šią savaitę“, – atskleidė „Žalgirio“ sporto direktorius.

Planuojama, jog vasarą „Žalgiris“ ir „Bohemians 1905“ sužais draugiškas rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius