Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ skriaudikas „Galatasaray“ rimtai kibo į atlapus „Bayern“ žvaigždynui

Vokietijos čempionas Miuncheno „Bayern“ tęsia pergalingą žygį UEFA Čempionų lygoje. Antradienį prasidėjusiose trečiojo turo rungtynėse Thomaso Tuchelio auklėtiniai svečiuose 3:1 palaužė Stambulo „Galatasaray“.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / „Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad būten Turkijos klubas šiemetinėje Čempionų lygos atrankoje iš tolimesnės kovos eliminavo A lygos buvusį čempioną Vilniaus „Žalgirį“.

Šeimininkai gana rimtą iššūkį metė ir Vokietijos futbolo grandui. 8-ąją minutę Kingsley Comanas vokiečius išvedė į priekį, bet sužaidus pusvalandį į bavarų vartus buvo skirtas baudinys, kurį realizavo Mauro Icardi.

Po to „Galatasaray“ tvirtai perėmė iniciatyvą ir turėjo net kelias puikias progas pasižymėti, bet įmušti taip ir nepavyko, o vokiečiai kontratakavo žaibiškai.

Viena tokių atakų 73-ąją minutę baigėsi Jamalo Musialos perdavimu į vartininko aikštelę ir čia buvęs Harry Kane'as savojo šanso nepaleido – antruoju mėginimu pasiuntė kamuolį į vartus.

Šis praleistas įvartis turkus stipriai išmušė iš pusiausvyros ir 81-ąją minutę J.Musiala pelnė trečią įvartį.

Bavarai šiemet laimėjo visas tris Čempionų lygos rungtynes. Po dviejų turų buvo dar trys taškų nepraradusios ekipos – „Manchester City“, Madrido „Real“ ir „Barcelona“.

A grupėje taip pat rungtyniauja „Kobenhavn“ ir „Manchester United“.

D grupėje lyderio poziciją sustiprino praėjusių metų Čempionų lygos finalininkas Milano „Inter“, 2:1 namuose susitvarkęs su „Salzburg“.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Alexis Sanchezas ir Hakanas Calhanoglu, o 57-ąją minutę rezultatą išlyginęs buvo Izraelio atstovas Oscaras Gloukhas.

D grupėje taip pat varžosi San Sebastiano „Real Sociedad“ ir Lisabonos „Benfica“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius