Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ treneris po pralaimėjimo „Trakams“: „Laimėjo ne geresnė komanda“

A lygos čempionų titulą ginančio Vilniaus „Žalgirio“ treneris Valdas Dambrauskas po trečiadienį patirto pralaimėjimo „Trakų“ futbolininkams teigė, kad pergalės nusipelnė jo auklėtiniai. Tuo tarpu Valdas Urbonas džiaugėsi suveikusia taktika.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

8 taškų pranašumą prieš mačą turėję „Žalgirio“ futbolininkai pergalės atveju „Trakams“ jau greičiausiai būtų buvę nepavejami. Dabar iš persvaros liko 5 taškai, dar vienas tarpusavio mačas ir kur kas įdomesnės lenktynės dėl čempionų titulo. Iš viso A lygoje komandoms dar liko sužaisti po 10 rungtynių.

Taip pat skaitykite: „Žalgirio“ ir „Trakų“ rungtynėse – reto grožio Andro Švrljugos įvartis

„Rungtynių kaina ir mums buvo didelė, galėjome priartėti prie čempionų titulo. – po mačo kalbėjo V.Dambrauskas. – Trakai neturėjo, ko prarasti, visas rungtynes organizuotai gynėsi ir laukė savo šansų. Gaila, kad abu įvarčiai krito standartinėse situacijose. Pasakysiu banaliai – manau, kad šiandien laimėjo ne geresnė komanda.“ 

VIDEO: „Žalgiris“ 1:2 „Trakai“: santrauka (A lyga; XXVIII turas; 2015-09-23)

Tuo tarpu „Trakų“ treneris V.Urbonas džiaugėsi, kad suveikė kita taktika nei prieš savaitę (rugsėjo 16 d.), kai „Žalgiris“ tarpusavio mačą laimėjo 2:0.

Turėjome iniciatyvą, jautėme, kad esame geresni, buvo progų – tereikėjo įmušti.

„Prieš savaitę labai norėjau laimėti, taktika buvo padaryta tam, kad laimėtume. Kadangi nepasisekė, šiandien nenorėjome vėl pralaimėti, pasirinkome atsargesnę, laukimo taktiką ir sulaukėme progų. Galutinis rezultatas rodo, kad tai pasiteisino“, – džiaugėsi antrą kartą šiame sezone „Žalgirį“ įveikęs V.Urbonas.

Būtent atsargus ir pamatuotas svečių žaidimas nepatiko V.Dambrauskui, kurio manymu, „Žalgiriui“ tiesiog pritrūko „Fortūnos“.

„Tikėjomės kelių scenarijų, bet šiandien jiems suveikė laukimo taktika. Fortūna nebuvo mūsų pusėje, nes ir po sušvelninamojo įvarčio turėjome gerų progų, tereikėjo įmušti. Turėjome iniciatyvą, jautėme, kad esame geresni, buvo progų – tereikėjo įmušti. Nepaisant to, mūsų užduotis nesikeičia – laimėti visas rungtynes iki sezono pabaigos“, – ryžtingai kalbėjo „Žalgirio“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius