-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Žalgiris“ Pavelą Komolovą skolina Graikijos klubui

Vilniaus „Žalgirio“ komandos saugas Pavelas Komolovas išvyksta į Graikiją. 24 metų rusas, buvęs vienas komandos lyderių, išnuomotas „Veria“ klubui.
P.Komolovas
P.Komolovas / Alfredo Pliadžio nuotr.
P. Komolovas iš „Žalgirio“ į kitą klubą nuomos pagrindais keliasi nebe pirmą kartą.

2011 m. sezone futbolininkas iš Vilniaus išvyko į Lenkijos Belchatovo GKS komandą.

Į Lietuvos sostinę 2010-aisiais iš Sankt Peterburgo „Zenit“ dublerių komandos, kurioje buvo ekipos kapitonas, atvykęs P. Komolovas „Žalgiryje“ praleido net keturis sezonus.

Vilkėdamas žaliai baltą aprangą saugas tapo Lietuvos čempionu, dukart laimėjo LFF taurę bei LFF Supertaurę, 2010-aisiais „Žalgirio“ fanų buvo išrinktas geriausiu sezono žaidėju.

Legionierius iš Rusijos pagal Vilniaus „Žalgirio“ ekipoje sužaistų oficialių rungtynių skaičių (115) nusileidžia tik Egidijui Vaitkūnui (121). P. Komolovas atstovaudamas Lietuvos čempionams pelnė 20 įvarčių.

„Labai džiaugiamės šiuo futbolininko karjeros posūkiu. Jam tai yra puiki galimybė. Smagu, kad tokios stiprios lygos klubai domisi mūsų žaidėjais“, – sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

„P.Komolovas paliko gilų pėdsaką draugijos istorijoje. Tai yra žaidėjas, kuris ne tik subrendo Vilniuje, bet ir tapo vienu iš „Žalgirio“ atgimimo simbolių. Tačiau normalu, kad atėjo laikas, kai futbolininkas, viską laimėjęs Lietuvoje, kelia sau naujus tikslus. 

„Veria“ klubas yra puikus pasirinkimas. Jo vadovas Georgios Arvanitidis sutiko su mūsų iškeltomis nuomos sąlygomis. Vasarą spręsime tolimesnį P.Komolovo likimą“, – teigė M.Nikoličius.

Į Graikijos stipriausią lygą persikeliančio žalgiriečio laukia karšta antroji čempionato pusė. „Veria“ 18 komandų pirmenybėse su aštuoniolika taškų užima priešpaskutinę vietą turnyro lentelėje, tačiau ją nuo septinosios pozicijos skiria tik šeši taškai.

Graikijoje, kaip ir įprasta pastaraisiais sezonais, karaliauja į Čempionų lygos aštuntfinalį prasibrovęs, vietiniame fronte dar nepralaimėjęs „Olympiacos“ klubas (17 pergalių per 19 žaistų rungtynių, 53 tšk.).

Sudėtingiausioje situacijoje yra atsidūrę „Aris“ komandos futbolininkai (11 tšk.). Iš Graikijos stipriausios lygos į žemesnį divizioną iškrenta tris paskutines vietas užėmusios ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius