Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgiris“ sukirto rankomis su pirmu naujoku

„Žalgirio“ futbolo klubo gretas papildė pirmasis naujokas – legionerius iš Brazilijos Marquinhos. Paskutine 25 metų futbolininko karjeros stotele prieš atvykstant į Lietuvą buvo Rumunijos aukščiausioje lygoje žaidžianti Džurdžu „Astra“ ekipa.
Marquinhos
Marquinhos / nuotr. fkzalgiris.lt

Futbolininko karjerą Marquinhos pradėjo gimtojoje Brazilijoje. 2013 m. vasarį jis pasirašė ketverių metų trukmės sutartį su Otelulo „Galati“ ekipa. 2013-2014 m. sezone futbolininkas Rumunijos pirmenybėse per 26 rungtynes pelnė 10 įvarčių bei atliko rezultatyvius perdavimus.

Dar du kartus jis pasižymėjo šalies taurės turnyre. Po sėkmingo sezono 2014 m. liepą Marquinhos iš Rumunijos persikėlė į Azerbaidžaną. Futbolininkas pasirašė dviejų metų trukmės sutartį su „Gabala FC“ ekipa, tačiau 2015 m. pradžioje abipusiu sutarimu sutartis buvo nutraukta.

Vėliau Marquinhos žaidė Urugvajuje ir Brazilijoje, o šių metų liepą vėl sugrįžo į Rumuniją bei tapo Džurdžu „Astros“ ekipos nariu. Rumunijos čempionate Marquinhos sužaidė 16 rungtynių, pelnė 1 įvartį ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Dar 4 rungtynes futbolininkas sužaidė UEFA Europos lygos atrankos varžybose. Kurį laiką Džurdžu komandoje Marquinhos žaidė kartu su „Žalgirio“ futbolo klubui priklausančiu Serge‘u Nyuiadzi. Vis dėlto lapkričio pradžioje futbolininkas nutraukė sutartį su „Astra“ ir tapo laisvu agentu.

170 cm ūgio futbolininkas gali žaisti ir kairiame atakos krašte, bet geriausiai jaučiasi rungtyniaudamas atakuojančio saugo pozicijoje. Prie „Žalgirio“ jis prisijungs sausio pradžioje, kai komanda pradės pasirengimą naujam sezonui.

VIDEO: MARQUINHOS VIDAL 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius