Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žemaitijos derbyje – dramatiška „Bangos“ pergalė

Sekmadienį sužaistos vienerios Lietuvos futbolo „Optibet A lygos“ rungtynės – Žemaitijos derbyje Telšių „Džiugas“ namie dramatiškai mačo pabaigoje nusileido Gargždų „Bangai“ 0:1 (0:0).
Vilniaus "Žalgiris" - Gargždų "Banga"
„Banga“dar labiau atitrūko nuo laipteliu žemiau esančio „Džiugo“. / Pauliaus Peleckio / 15min nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Aikštėje aktyvesnė buvo Gargždų komanda, tačiau „Bangai“ ilgai nesisekė pramušti „Džiugo“ vartininką Vincentą Šarkauską.

Itin gerą progą „Banga“ turėjo 50 min., kai Tomas Rapalavičius baudos aikštelėje pargriovė Robertą Vėževičių ir uždirbo baudinį į savo komandos vartus. Vis dėlto ir šį kartą V.Šarkauskas apgynė savo vartus – atspėjo į kurį kampą muš „Bangos“ etatinis baudinių atlikėjas Shogo Yoshikawa ir smūgį atrėmė.

„Bangos“ vartininkas kapituliavo tik per teisėjo kompensuotą laiką – V.Šarkauskas eilinį kartą atmušė pavojingą varžovo galva atliktą smūgį, bet kamuolys patogiai atšoko Ignui Venckui, kuris šį įkalė į tinklą.

Po šio mačo „Banga“ liko turnyro lentelės aštuntojoje vietoje, tačiau savo taškų kraitį padidino iki 18 taškų ir dar labiau atitrūko nuo laipteliu žemiau esančio to paties „Džiugo“ (12).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius