-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiauriau už žiaurumą: nupjautą futbolininko galvą be akių ir liežuvio atsiuntė žmonai

Brazilijoje įvykdyta kraupi žmogžudystė: žiauriai nužudytas neseniai futbolininko karjerą baigęs 35-erių Juanas Rodrigo Silva Santosas. Pagrobto prie nuosavo restorano pirmadienio vakarą vyriškio antradienį turėjo pradėti ieškoti policija, tačiau jau anksti ryte prie namo durų sportininko žmona surado vyro galvą su išluptomis akimis bei liežuviu.
Juanas Rodrigo Silva Santosas buvo nužudytas nežinomų asmenų
Juanas Rodrigo Silva Santosas buvo nužudytas nežinomų asmenų / latintimes.com

Teigiama, kad J.R.Silvą Santosą prie savo restorano Rio de Žaneire jėga į automobilį įgrūdo du vyriškiai ir jį išsivežė. Praeiviams buvo teigiama, kad tai policijos reidas. Nuo to laiko apie futbolininką nebuvo jokių žinių.

Vyriškio žmona 31-erių kriminalinės policijos kovos su narkotikais skyriaus darbuotoja Silva Santos antradienį paryčiais pajuto kažkokį judėjimą prie savo namo ir išėjo pasižvalgyti. Prie durų ji rado kuprinę, kurioje buvo vyro galva su išluptomis akimis ir liežuviu. Kūno policija vis dar neranda.

Kaip teigiama, nužudytas vyras neturėjo priešų, tačiau prie porą savaičių naktį buvo apiplėštas jo vadovaujamas restoranas.

Manoma, kad J.R.Silva.Santosas galėjo tapti Brazilijos narkotikų grupuočių auka – taip buvo bandoma keršyti kovos su narkotikų platinimu skyriuje dirbančiai S.Santos.

J.R.Silvą Santosas futbolininko karjerą pradėjo būdamas16 metų, atstovavęs vietos „Bangu“ komandai. Po trejų metų jis perėjo į „Madureira“ ir „Boa Vista“ klubus, žaidė Hondūre ir Šveicarijoje.

10 metų su žmona gyvenęs J.R.Silva.Santosas sportininko karjerą užbaigė vietos „Sampaio Correa“ ekipoje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius