Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zidane'as geriau mirtų nei atsiprašytų už skandalingą smūgį galva

Legendinis Prancūzijos futbolininkas Zinedine'as Zidane'as pareiškė, jog „geriau mirs“ nei atsiprašys italo Marco Materrazi už skandalingąjį smūgį galva.
Viskas prasidėjo nuo šio smūgio...
Z.Zidane'as už šį smūgį M.Materazzi neatsiprašys iki mirties. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Aš prašau futbolo, sirgalių, komandos draugų atlaidumo...“ – ispanų dienraščiui „El Pais“ pirmadienį teigė buvęs futbolininkas.

„Po tų rungtynių aš įėjau į rinktinės persirengimo kambarį ir pasakiau, kad atsiprašau. Tai nieko nepakeis, tačiau aš prašau jūsų atlaidumo“, – prisiminė Z.Zidane'as.

„Tačiau jeigu kalbame apie M.Materazzi, aš negaliu atsiprašyti. Niekada, niekada... Tai būtų gėdingas poelgis... Geriau jau mirčiau“, – pareiškė prancūzas.

Skandalingas incidentas nutiko 2006 metais Berlyne vykusiame pasaulio futbolo čempionato finale. Po žodinės M.Materazzi provokacijos Z.Zidane'as apsisuko ir galva smogė italui į krūtinę. Pastarasis griuvo it pakirstas, o nesusivaldęs Z.Zidane'as prieš save išvydo raudonąją kortelę. Finalą prancūzai pralaimėjo po pratęsimo.

„Aikštelėje nutinka daugybė įvairiausių dalykų. Tikrai ne pirmą kartą buvau provokuojamas, bet tą kartą tiesiog negalėjau susilaikyti“, – prisiminimais dalijosi Z.Zidane'as.

„Nenoriu teisintis, bet mano mama tada sirgo, gulėjo ligoninėje. Todėl tą kartą negalėjau susivaldyti...“ – atviravo prancūzas.

Po skandalingojo pasaulio čempionato finalo Z.Zidane'as baigė profesionalaus futbolininko karjerą, o šiuo metu dirba Madrido „Real“ klubo prezidento Florentino Perezo patarėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius