-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos perėjimų langas – svarbiausi sausio 3-osios gandai

Pirmasis naujųjų metų mėnuo itin įdomus futbolo pasaulyje – atsidarė sausio mėnesio perėjimų langas. 15min pateikia įdomiausius ir svarbiausius sausio 3-osios gandus bei jau įvykusius sandėrius.
Pierre'as-Emerickas Aubameyangas
Pierre'as-Emerickas Aubameyangas / „Scanpix“ nuotr.
  • „Arsenal“ klubas yra pasirengęs suploti didžiulę pinigų sumą už vieną rezultatyviausių pasaulio puolėjų 2015 metais – „Borussia“ lyderį Pierre'ą-Emerycką Aubameyangą. Tai gali atsieiti 42 mln. svarų sterlingų („The Sun“).
  • „Arsenal“ treneris Arsene'as Wengeras teigė, kad žiemą įsigys bent vieną  naują žaidėją („Sky Sports“). Jau anksčiau skelbta, kad Londono klubas sutarė su egiptiečiu Mohamedu Elneny.
  • „Paris Saint-Germain“ tikisi į komandą prisivilioti jau dvejus metus stebimą „Stoke City“ puolėją Marko Arnautovičių („Daily Mirror“).
  • „Barcelona“ ekipa „Liverpool“ taikinį vartininką Marcą-Andre Ter Stegeną vertina mažiausiai 20 mln. svarų („Daily Mirror“).​
  • „Southampton“ saugas Sadio Mane nežaidė šeštadienio ekipos rungtynės, o tai dar labiau pakurstė gandus apie galimą persikėlimą į „Manchester United“. „Šventųjų“ treneris Ronaldas Koemanas teigė, kad S.Mane nežaidė dėl klubo drausmės pažeidimo, o ne galimo sandėrio.
  • Į lenktynes dėl vaidmeniu Madrido „Real“ klube nepatenkinto Isco įsitraukė ir „Milan“ („Tuttosport“).
  • „Barcelona“ įsigys dar vieną puolėją – juo taps Vigo „Celta“ žibantis 29-erių Nolito, kuris dėl katalonų atsisakė „Arsenal“ pasiūlymo („Sport“).
  • Žiemą „Stoke City“ gali prarasti Bojaną Krkičių, kurio sutartyje yra numatyta vos 10 mln. svarų išpirkos galimybė („Mirror“).
  • "Chelsea" žaisti negaunantis Loicas Remy gali persikelti į kitą Anglijos komandą. Kandidatės – "Aston Villa", "Swansea" ir "Norwich" ("The Sun").

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius