-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zinedine'as Zidane'as atakuoja Madrido „Real“ klubą atviru laišku

Praėjusią savaitę Zinedine'as Zidane'as paskelbė, kad palieka Madrido „Real“ klubą. O dabar Prancūzijos futbolo legenda paaiškino savo sprendimą atviru laišku sirgaliams.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Z.Zidane'as su Madrido „Real“ ilgai skynė titulus Ispanijos čempionate ir Čempionų lygoje.

Prancūzas laimėjo su Karališkuoju klubu keturis Čempionų lygos trofėjus, iš jų tris kaip treneris 2016-2018 metais.

Tačiau šis sezonas buvo tuščias Ispanijos komandai, o praėjusį ketvirtadienį pasigirdo oficiali žinia, kad „Real“ ir Z.Zidane'as suka skirtingais keliais.

Dabar prancūzas paaiškino situaciją. „Aš palieku, nes jaučiu, kad klubas daugiau nebeturi pasitikėjimo manimi ilgalaikiui etapui“, – viešame laiške parašė Z.Zidane'as.

Jis teigė, jog suvokia reikalavimus, kurie lydi tokius didelius klubus, kaip Madrido „Real“. Jam suprantama, kad reikia palikti komandą, jei nelaimi, tačiau tuo pačiu Z.Zidane'as įgėlė „Real“ vadovams dėl to, kaip jie valdė krizinę situaciją.

„Iš prigimties esu laimėtojas ir buvau čia tam, kad laimėčiau titulus. Tačiau dar svarbiau buvo žmonės, jų emocijos, pats gyvenimas, o aš jaučiau, kad šie dalykai nebuvo skaičiuojami, trūko supratingumo, kuris reikalingas tokiame dideliame klube. Tam tikru metu sulaukiau priekaištų“, – sakė Z.Zidane'as.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as
AFP/„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as

Jis pabrėžė, kad klubas pradėjo veikti jam už nugaros sezono eigoje, o tai jam buvo itin skaudu.

„Žmogiški santykiai yra esminiai, jie svarbesni už pinigus ar šlovę, jie yra svarbiau už viską, – sakė Z.Zidane'as. – Aš buvau įskaudintas, kai perskaičiau laikraščiuose po pralaimėjimo, kad būčiau atleistas, jei nelaimėsiu kitų rungtynių.

Jos nutekintos naujienos įskaudino mane ir visą komandą, sukėlė dvejonių ir neaiškumo. Gerai, kad turėjau nuostabius vaikinus greta, kurie pastovėtų už mane iki mirties.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius