Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi 2 iš 3 „Santos“ žaidėjų, į kuriuos pirmumo teisę įgijo „Barcelona“

Paaiškėjo du iš trijų „Santos“ jaunimo akademijos futbolininkų, į kuriuos pirmumo teisę įgijo „Barcelona“ futbolo klubas.
„Barcelona“ komanda švenčia 2012/13 metų čempionų titulą.
„Barcelona“ komanda švenčia 2012/13 metų čempionų titulą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.


Šią vasarą Katalonijos ekipa už 57 milijonus eurų iš „Peixe“ įsigijo kylančią Brazilijos superžvaigždę Neymarą, o abi komandos taip pat sutarė sužaisti dvejas draugiškas rungtynes. Tačiau sandorio dalimi tapo ir dar vienas punktas – „Barcai“ suteikta teisė į tris „Santos“ jaunimo akademijos žaidėjus.
 
Paaiškėjo, jog katalonų akiratyje atsidūrė septyniolikmetis puolėjas Victoras Andrade, metais jaunesnis Gabrielis Barbosa ir dar vienas jaunas futbolininkas, kurio tapatybė kol kas neatskleidžiama. Šią informaciją Brazilijos sporto televizijos kanalui „Globesporte“ patvirtino „Santos“ klubo prezidentas Luisas Alvaro de Oliveira Ribeiro.
 
Pasak „El Mundo Deportivo“, Katalonijos klubo skautai dėmesį į V. Andrade atkreipė dar praėjusiais metais, o jaunojo futbolininko sugebėjimai paliko įspūdį ir Ispanijos čempionų strategui Tito Vilanovai.
 
G. Barbosa netrukus turėtų pasirašyti profesionalo kontraktą su „Santos“. Savo bendraamžių tarpe šešiolikmetis jau pelnė „Gabigolo“ pravardę bei sulaukė pripažinimo – jo įvaizdžio teises įsigijo sporto bei laisvalaikio prekių industrijos milžinė „Nike“.
 
Visi trys žaidėjai, į kuriuos pirmumo teisę įgijo „Barcelona“, automatiškai „apšarvuoti“ solidžiomis išpirkomis po 50 milijonų eurų.
 
Jei kuris nors potencialus pirkėjas pretenduotų pasirašyti sutartis su bet kuriuo iš šios trijulės, „Barcelona“ turi teisę pasiūlyti tokias pačias arba geresnes sutarties sąlygas ir taip pasilikti futbolininkus sau.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius