-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zlatanas Ibrahimovičius: Aš esu gyva legenda

Šiuo metu garsiausias Švedijos futbolininkas Zlatanas Ibrahimovičius su nacionaline rinktine viešėdamas gimtajame Malmės mieste buvo pagerbtas vietos bendruomenės ir pavadino save „gyva legenda“.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius / „Scanpix“ nuotr.

Puolėjui buvo suteikta vieta prie miesto stadiono esančio „Garbės kelio“ – apdovanojimas, skiriamas pasižymėjusiems Malmės sportininkams.

„Man didžiulė garbė, tai reiškia, kad per savo karjerą tikrai kažką nuveikiau. Sakoma, kad legenda tampi tik po mirties, tačiau aš esu gyva legenda. Bent jau čia – Malmėje“, – nesikuklino Z.Ibrahimovičius.

Žurnalistai švedo paklausė, kodėl pastarosiose rungtynėse „Paris Saint-Germain“ klube jis po įvarčio ne itin džiaugėsi. Taip Z.Ibrahimovčių lyg palygino su pastarąja savaitę spaudos aptarinėjamu Cristiano Ronaldo.

„Nelyginkite manęs su juo. Aš įvartį pelniau per 27 rungtynių sekundes, tad dar buvo likę 89 žaidimo minutės. Švęsti buvo per anksti – džiaugsmą rodžiau po rungtynių“, – apie pastarąsias rungtynes Prancūzijos lygoje su „Lille“ ekipa kalbėjo švedas.

Švedijos rinktinė rugsėjo 11-ą dieną namuose žais 2014-ųjų metų pasaulio futbolo čempionato atrankos rungtynes su Kazachstanu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius