Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zlatanas Ibrahimovičius už smūgį varžovui diskvalifikuotas dvejoms rungtynėms

„Paris Saint Germain“ atakų lyderis švedas Zlatanas Ibrahimovičius praleis artimiausias dvi Prancūzijos futbolo čempionato „Ligue 1“ rungtynes dėl diskvalifikacijos.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius / „Scanpix“ nuotr.

31-erių puolėjas savaitgalį vykusiose „Ligue 1“ rungtynėse, kurias PSG klubas 1:2 pralaimėjo „Saint Etienne“ futbolininkams, buvo nubaustas raudona kortele. Nuobauda švedui skirta už itin pavojingą žaidimą prieš varžovų vartininką: puolėjas susidūrimo metu koja įspyrė Stephane'ui Ruffieriui į krūtinę.

Z.Ibrahimovičius nerungtyniaus ateinančiose 12-ojo turo išvykos rungtynėse prieš čempionų titulą ginančius „Montpellier“ futbolininkus – mačas vyks ateinantį sekmadienį (lapkričio 11 d.) – ir 13-ojo turo rungtynėse namuose su „Stade Rennes“ ekipa (lapkričio 17 dieną).

PSG šiuo metu turi 22 taškus ir yra „Ligue 1“ čempionato lyderis – 6 pergalės, 4 lygiosios ir 1 pralaimėjimas – tačiau antroje vietoje esantys Marselio „Olympique“ (22 tšk.) ir trečiojoje besirikiuojantys Liono „Olympique“ klubai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Z.Ibrahimovičius yra rezultatyviausias PSG ir viso Prancūzijos čempionato futbolininkas – jo sąskaitoje 10 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius