Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalistų futbolo turnyre Druskininkuose titulą apgynė lenkai

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo „Press‘as“ rengiamame tradiciniame tarptautiniame žurnalistų futbolo turnyre antrus metus iš eilės nugalėjo Lenkijos komanda. Jau ketvirtus metus iš eilės vicečempionais tapo Briansko žurnalistai iš Rusijos, bronzą iškovojo „Press‘as“.
Futbolo aikštelėje – žurnalistai
Futbolo aikštelėje – žurnalistai / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Lenkai

„Džiaugiamės, kad kurorto šventė į Druskininkus pritraukė ir daug užsienio šalių žurnalistų, kurie ne tik varžėsi futbolo aikštėje, bet ir įsitraukė į šventės sūkurį. Malonu, kad trečius metus iš eilės į Druskininkus atvykstantiems turnyro svečiams galime pristatyti naujus mūsų įgyvendintus projektus – užpernai svečiai lankėsi vandens parke, pernai pristatėme sniego areną, šiais metais susitikome prie šviesos ir muzikos fontano“, – sakė Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas.

Aštuntus metus iš eilės Lietuvoje vykusiame turnyre dalyvavo 10 komandų iš septynių valstybių. Kovoje dėl lažybų bendrovės „Orakulas“ įsteigtos taurės, Lenkijos žurnalistai po baudinių serijos 5:3 įveikė Brianko komandą. Pagrindinis finalo laikas baigėsi be įvarčių 0:0.

Lietuviškame derbyje dėl trečiosios vietos vilniečiai 3:0 palaužė Kauno žurnalistus. Prizininke tapusi „Press‘o“ komanda buvo apdovanota mineralinio vandens „Vytautas“ prizais. Penkti liko svečiai iš Ukrainos – Lucko futbolininkai. Šeštąją ir aštuntąją vietas užėmė dvi komandos iš Latvijos, septintąją – svečiai iš Baltarusijos. Devinta liko Rusijos televizijos kompanijos NTV komanda, dešimtoji pozicija atiteko svečiams iš Škotijos.

Geriausiu turnyro vartininku buvo išrinktas lenkas Konradas Dymalskis, gynėju – Žydrūnas Grudzinskas iš „Press‘o“, puolėju – Aleksejus Zaicevas iš Briansko. Jiems įteikti tradiciniai lietuviški šakočiai, kuriuos pagamino „Kauno grūdai“. Geriausiam turnyro žaidėjui Andrejui Šuniakovui atiteko „Šiaurės leidykla“ prizas. Turnyras rengiamas Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo lėšomis ir bendradarbiaujant su Valstybiniu turizmo departamentu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius