-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žvaigždės kaprizai: Carlosas Tevezas nepakluso trenerio nurodymui pasirodyti aikštėje po keitimo

„Manchester City“ strategas Roberto Mancini patvirtino, kad Čempionų lygos rungtynėse su Miuncheno „Bayern“ puolėjas Carlosas Tevezas atsisakė žengti į aikštę po keitimo.
Carlosas Tevezas
Carlosas Tevezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Argentinietis turėjo pakeisti komandos draugą antrajame kėlinyje, kuomet Anglijos ekipa mėgino panaikinti vokiečių įgytą dviejų įvarčių pranašumą. Iki dvikovos pabaigos rezultatas taip ir nepasikeitė – šeimininkai laimėjo 2:0.

„Norėjau, kad Carlosas žengtų į aikštę, bet jis atsisakė. Situacija tikrai bloga. Negaliu pateisinti tokio sprendimo, – kalbėjo R.Mancini – Jei būtų mano valia, Tevezo klube nebeliktų. Jis man komandoje neegzistuoja.“

Po įspūdingo praėjusio sezono, kurio metu C.Tevezas buvo „Manchester City“ lyderis, futbolininko santykiai su klubo vadovais pašlijo. Jis pareiškė dėl šeimyninių aplinkybių norįs būti parduotas bei neketinąs daugiau gyvenime įkelti kojos į nemėgstamą Mančesterį.

Nepaisant to, Anglijos komanda puolėjui nerado pirkėjo, todėl bent iki kitų metų pradžios jam teko likti. Sugrįžęs į Angliją C.Tevezas pripažino, jog priaugo svorio ir kentėjo nuo depresijos, tad dėl prastos sportinės formos kol kas progų pasireikšti aikštėje turėjo mažai.

„Premier“ lygoje jis sužaidė tris mačus, iš kurių vieną pradėjo startinėje sudėtyje, bet įvarčių nepelnė.

Minėtose rungtynėse su „Bayern“ nepatenkintas buvo ir kitas „Manchester City“ puolėjas Edinas Dzeko, kurį R.Mancini nusprendė pakeisti antrajame kėlinyje. Futbolininkas tokiu sprendimu buvo akivaizdžiai pasipiktinęs.

„Edinas sužaidė prastas rungtynes, tad nepatenkintas turėčiau būti aš, o ne jis. Tai paskutinis kartas, kada įvyksta šitoks dalykas“, – sakė R.Mancini.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius