Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių spindesys nutiesė „Bayern“ ir PSG kelią į ketvirtfinalį

UEFA Čempionų lygoje išaiškėjo pirmieji ketvirtfinalio dalyviai. Jais tapo Miuncheno „Bayern“ ir „Paris Saint-Germain“ klubai.

„Bayern“ prieš tris savaites nusileido Romos „Lazio“ futbolininkams išvykoje (0:1), bet namuose atsirevanšavo 3:0 ir laimėjo aštuntfinalio akistatą bendru rezultatu 3:1.

Bavarai svečių iš Romos gynybą pralaužė pirmojo kėlinio pabaigoje.

Iš pradžių, 39-ąją minutę, nestipriu smūgiu galva pasižymėjo Harry Kane'as.

O jau per pridėtą kėlinio laiką skirtumą padvigubino Thomasas Mulleris – vokietis kyštelėjo galvą ir į tinklą nukreipė stipriai Matthijso de Ligto smūgiuotą kamuolį.

„Bayern“ triumfą įtvirtino dublį pasiekęs H.Kane'as – anglas 66-ąją minutę pakartojo Leroy'aus Sane smūgį ir pasiekė šeštą įvartį šiame Čempionų lygos sezone.

„Paris Saint-Germain“ klubas išvykoje 2:1 nugalėjo San Sebastiano „Real Sociedad“ komandą ir aštuntfinalio akistatą laimėjo įtikinamai – 4:1, kadangi vasario viduryje Paryžiuje nugalėjo dviejų įvarčių skirtumu.

Paryžiečiai į daugelį klausimų atsakė jau rungtynių Ispanijoje pradžioje.

15-ąją minutę Kylianas Mbappe kelis sykius suklaidino savo oponentą ir tiksliu smūgiu iš kairiojo atakos krašto išvedė savo komandą į priekį.

Prancūzijos futbolo žvaigždė pelnė ir antrąjį rungtynių įvartį, kai pabėgo nuo gynėjų ir nuginklavo vartininką 56-ąją minutę.

„Real Sociedad“ pasiekė įvartį 64-ąją minutę, kai įmušė vos po keitimo pasirodęs Anderis Barrenetxea, tačiau teisėjas po VAR peržiūros užfiksavo nuošalę.

Vis dėlto baskams galiausiai pavyko įmušti savąjį įvartį, kai 89-ąją minutę Gianluigi Donnarummą nuginklavo Mikelis Merino.

Dar du ketvirtfinalio dalyviai paaiškės trečiadienį, o likusios aštuntfinalio poros žais po savaitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius