Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žydrūnas Grudzinskas: jausti antipatiją Cristiano Ronaldo ar Leoneliui Messi gali tik visiški futbolo neišmanėliai

Futbolo komentatorius ir buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas Žydrūnas Grudzinskas, kalbėdamas apie Ispanijos „La Liga“ čempionato aktualijas, pareiškė, kad jį nustebino įspūdingas „Levante“ ekipos startas. Jis taip pat pridūrė, kad nesupranta tų sirgalių, kurie jaučia antipatiją Lioneliui Messi ir Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Levante“ startas – tikra sensacija. Tai ilgai neturi tęstis, nes daug yra pavyzdžių iš Anglijos, Prancūzijos, Vokietijos, Italijos lygų, kai, net ne lygos vidutiniokai baigia pirmąjį ratą turnyrinės lentelės viršuje, o sezono pabaigoje susiduria su išlikimo lygoje problema.

Ką reiškia mažiausias biudžetas? Tai, kad be žaidybinių „duobių“ prašuoliuoti viso čempionato neturi šansų net galingiausi klubai, o tokiems „mažiukams“ bet kokios jų lyderių problemos (traumos, kortelės, sportinės formos bangavimas) atsiliepia labai skausmingai dėl trumpo lygiaverčio atsarginių suolelio. Taip pat kiekvienose rungtynėse keičiasi varžovų požiūris ir nusiteikimas į čempionato išsišokėlius“, – tikino Ž.Grudzinskas.

„Ar galima jausti antipatiją C.Ronaldo ir L.Messi, kai dėl jų demonstruojamo žaidimo eina iš proto šimtai milijonų? Manau, kad ne. Antipatiją šiems superžaidėjams gali jausti tik visiški futbolo neišmanėliai, o jų, ačiū Dievui, tik vienetai“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius