-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 22

100 įtakingiausių žmonių pasaulyje sąraše – trys sportininkai

Lionelis Messi, Kim Clijsters ir Mahendra Singh Dhoni – trys sporto žvaigždės, patekusios į 100 įtakingiausių žmonių pasaulyje sąrašą. Tradicinį 2011 metų sąrašą ketvirtadienį paskelbė įtakinkas žurnalas „Time“.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tarp žymiausių pasaulio politikų, menininkų, mokslininkų ir kitų sričių specialistų šiemet pateko ir trys sportininkai: geriausias pasaulio futbolininkas argentinietis Lionelis Messi, moterų teniso žvaigždė belgė Kim Clijsters ir Indijos kriketo rinktinė kapitonas Mahendra Singh Dhoni.

„Žinau, kokia įtampa kiekvieną dieną spaudžia L.Messi, tačiau jam tai nerūpi. Jis yra kovotojas. Jis niekada nenori pralaimėti, net ir treniruotėje. L.Messi man primena Maradoną. Tu jo nesustabdysi: gali įspirti, bet jis vėl atsistos ant kojų, apsivarys kelis žaidėjus ir pelnys įvartį – tai neįtikėtina“, – buvusį komandos draugą „Barcelona“ ekipoje gyrė taip pat garsus futbolininkas Thierry Henry.

„K.Clijsters žino, kad jos sugebėjimai teniso korte nepadaro jos puikia asmenybe. Ji pirmoji pasisiūlo atlikti, ką nors labdaringo, kortuose ji niekada nežaidžia negarbingai. K.Clijsters tiesiog kovoja“, – teigė moterų teniso legenda Martina Navratilova.

„Indijoje sėkmės istorijas dažniausiai nulemia tavo kilmė, pažintys ar įtaka. Iš mažo Indijos miestelio ir kuklios šeimos kilęs M.S.Dhoni neturi nė vienos iš šių savybių, tačiau jis įrodė, ką galima pasiekti meistriškumu. M.S.Dhoni nėra tik Indijos rinktinės lyderis – jis yra visos Indijos vilčių kapitonas ir jis tiesiog nelaimėjo pasaulio kriketo taurės – jis išmokė Indiją, kaip tai padaryti“, – sakė geriausiai parduodamas Indijos rašytojas Chetanas Bhagatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius