-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 07 21

16-ąjį „Tour de France“ etapą laimėjo Astarloza

16-ąjį prestižiškiausių daugiadienių dviračių lenktynių „Tour de France“ etapą antradienį laimėjo ispanas Mikelis Astarloza.
159 km atstumą iš Martinji į Bur Sen Morisą M.Astarloza numynė greičiausiai – per 4 valandas 14 minučių ir 20 sekundžių.
159 km atstumą iš Martinji į Bur Sen Morisą M.Astarloza numynė greičiausiai – per 4 valandas 14 minučių ir 20 sekundžių. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

159 km atstumą iš Martinji į Bur Sen Morisą 29 metų „Euskaltel-Euskadi“ komandos dviratininkas numynė greičiausiai – per 4 valandas 14 minučių 20 sekundžių.

Antras finišo juostą, nugalėtojui pralaimėjęs 6 sekundes, kirto prancūzas Sandy Casaras, tik finišo tiesiojoje aplenkęs dar tris dviratininkus.

Geltonuosius „Tour de France“ marškinėlius vilkintis bendrosios lenktynių įskaitos lyderis Alberto Contadoras atmynė 10-as, nuo nugalėjusio M.Astarlozos ispanas atsiliko 59 sekundes.

Kartu su lyderiu finišo juostą kirto ir ispano komandos draugas „Astana“ ekipoje amerikietis Lance'as Armstrongas, siekiantis jau aštunto „Tou de France“ triumfo, todėl skirtumas tarp šių sportininkų nepakito – 1 minutė 37 sekundės.

Trečias, atsilikęs dar 9 sekundes, bendrojoje įskaitoje rikiuojasi britas Bradley Wigginsas.

Kitas, 17-as iš 21-o, šių metų lenktynių „Tour de France“ etapas vyks trečiadienį. Dviratininkai turės numinti 169,5 kilometro atstumą iš Bur Sen Moriso į Gran Berarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius