Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 25

50 dienų iki „Danske Bank Vilniaus maratono“: skaičiai patvirtina prognozes

Iki „Danske Bank Vilniaus maratono“ liko 50 dienų. Pasak bėgimo trenerių, tiek užtenka pasiruošti 4,2 km, 10 km, o labiau norintiems – net ir 21 km distancijai. 50 dienų – tai ir lakmuso popierėlis didžiausios Lietuvoje bėgimo šventės organizatoriams, tikintiems, kad rugsėjo 14-ąją Vilniaus gatvėmis bėgs rekordiškai daug žmonių.
Liko 50 dienų iki Vilniaus maratono
Liko 50 dienų iki Vilniaus maratono / organizatorių nuotr.

Kad lūkesčiai nėra laužti iš piršto, rodo statistika. Palyginus šių ir praėjusių metų dalyvių skaičių (iki renginio likus 50 dienų), matosi akivaizdus skirtumas. 2013-aisiais tuo pačiu metu į „Danske Bank Vilniaus maratoną“ buvo užsiregistravę 1701 bėgimo entuziastų, šiemet jų – 2317, t.y. beveik 30 procentų daugiau.

Jau dabar aišku, kad šiais metais „Danske Bank Vilniaus maratone“ bėgs ir daugiau užsieniečių. 2013-aisiais didžiausioje Lietuvos bėgimo šventėje jų bėgo 314 , o 2014-ųjų varžyboms jų užsiregistravo jau 378. Daugiausia svečių iš Lenkijos (118), Didžiosios Britanijos (76), Latvijos (37) ir Rusijos (19). Be kaimyninių valstybių piliečių, Vilniuje bėgs ir egzotiškų ar tolimų šalių atstovai. Po du bėgikus užsiregistravo iš Japonijos ir Kipro, po vieną – iš Brazilijos, Kanados ir Kenijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius