Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 10

Alfredas Udra atvirajame Suomijos stalo teniso čempionate kovos dėl trečios vietos

Nuo gruodžio 7 dienos Suomijos sostinėje Helsinkyje vyksta Suomijos stalo teniso atviras čempionatas. Čia dalyvauja 128 vyrai ir 64 moterys iš skirtingų šalių.
Stalo teniso raketė
Stalo teniso raketė / „15min” nuotr.

Varžybose dalyvauja ir žaidėjai iš Lietuvos: Tonetas Domeika, Arnoldas Domeika, Alfredas Domeika, Matas Skučas, Marius Bučys, Ignas Navickas, Eglė Stuckytė bei Ingrida Preidžiūtė.

Stalo tenisininkai varžėsi komandinėse ir asmeninėse rungtyse. Komandinėje rungtyje komandą sudarė po du sportininkus.

Komandinėse varžybose dalyvavo 3 lietuvių vyrų komandos ir viena moterų. Čia lietuvius lydėjo nesekmė. Visos Lietuvos komandos patyrė pralaimėjimus ir savo kovas šioje rungtyje baigė anksti.

Visi sportininkai varžėsi ir asmeninėse varžybose Suomijos atvirajame čempionate. Geriausiai čia sekasi klaipėdiečiui Alfredui Udrai (ITTF reitinge 495). Stalo tenisininkas sekmadienį turės galimybę iškovoti 3-ąją vietą. Pirmąjį susitikimą jis pradės su prancūzu Thomas Le Breton (350).  Pralaimėjimo atveju A.Udra geriausiai galės užimti 7-ąją vietą.

Kitiems Lietuvos vyrų stalo tenisininkams sekėsi prasčiau ir šie kovojo dėl žemesnių vietų. Pralaimėję pirmuosius susitikimus: I.Navickas (1172) rytojs kovos s švedu Martin Cederlof (740) dėl 99vietos, A.Domeika (795) su rusu Ruslan Garifov dėl 101vietos, M.Bučys susitiks su T.Domeika dėl 113vietos, M.Skučas su Lorenzo Ragini dėl 81vietos.

Lietuvos moterų stalo tenisininkėms asmeninėse varžybose taip pat sekėsi ne taip gerai. Abi merginos pralaimėjusios pirmus susitikimus kovas tęsė toliau dėl žemesnių vietų. E.Stuckytė (335) rytoj dėl 25vietos kovos su Švedijos sportininke  Daniela Moskovits, o I.Preidžiūtė (602) šiandien užėmė 33vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius