Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 02 05

Apyrankė bus parduota aukcione

Rusijos ledo ritulio atstovai žino, kaip uždirbti, ir įplaukas susiplanuoja gerokai iš anksto. Štai netrukus Maskvos aukcione pasirodys 2008 metų pasaulio ledo ritulio čempiono apyrankė – tuomet po ilgos pertraukos Kanadoje triumfavo Rusijos ritulininkai.
Rusijos ledo ritulininkai tapo pasaulio čempionais
Rusijos ledo ritulininkai tapo pasaulio čempionais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tai ne vardinė apyrankė, ant jos nėra jokios pavardės. Mes ją specialiai užsakėme su vardinėmis apyrankėmis čempionams“, – sako federacijos vadovas Vladislovas Tretjakas.

Po pergalės pasaulio čempionate federacija iš viso užsakė 57 tokias apyrankes. Kiekvienoje jų yra 25 gramai aukso bei 27 briliantai, kuriais papuoštas šalies herbas bei Tarptautinės ledo ritulio federacijos emblema. Taip pat ant apyrankių išgraviruoti žaidėjų numeriai bei pavardės. Siekiant apsaugoto dirbinius nuo padirbinėjimo, kiekvieną jų puošią 0,2 karato sunumeruoti deimantai.

Spėjama, kad pradinė tokios apyrankės kaina bus apie 9 tūkstančius JAV dolerių. Aukcione bus parduodama ir rinktinės aprangos komplektai su žaidėjų autografais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius