Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 05

Areštinės viršininkas – pasaulio irklavimo meistrų priešaky

Švytinčiomis akimis ir medaliais žibančia krūtine iš aukščiausio lygio Pasaulio varžybų Vokietijoje sugrįžo Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato areštinės viršininkas Sigitas Bulovas.
Klaipėdos areštinėds viršininkas Sigitas Bulovas puikiai pasirodė irklavimo meistrų varžybose.
Klaipėdos areštinės viršininkas Sigitas Bulovas puikiai pasirodė irklavimo meistrų varžybose. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Temos: 1 Baidarė

Rugsėjo 1–2 dienomis Brandenburge vyko baidarių ir kanojų irklavimo pasaulio meistrų čempionatas, sutraukęs 280 irkluotojų iš 26 šalių.

Sigitas Bulovas ir vėl išgarsino Lietuvos, Klaipėdos ir policijos vardus, laimėjęs šiose varžybose 1 aukso ir 3 sidabro medalius. Pareigūnas irklavo 200 ir 2000 m vienvietėmis ir komandinėmis baidarėmis.

Brandenburgo čempionate buvo leista sudaryti įgulas iš skirtingų šalių sportininkų. Jos atstovavo Tarptautinei irklavimo federacijai (ICF). Aukso medalį vyrų 2000 m nuotolyje S.Bulovas laimėjo su Rusijos ir Baltarusijos irkluotojais.

Kur kas labiau už auksą, kaip sakė pats S.Bulovas, jo krūtinę šildė vienviete baidare įveikto 2000 m nuotolio sidabro medalis. Jis tikrai galėjo būti ir auksinis, nes po atkaklios kovos Urugvajaus sportininkui Ugolini Gonzalo Klaipėdos policijos pareigūnas nusileido vos 0,6 sekundės.

Antrasis sidabro medalis gautas 200 m irklavime su mišria komanda, kurioje buvo ir dar viena policininkė- Panevėžio aps. VPK Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus tyrėja Aleksandra Čechova.

Trečiasis sidabras iškovotas su ta pačia įgula, kaip ir aukso medalio atveju, tik irkluojant 200 m atstumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius