Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 10

Atsistatydino Zubraus klubo treneris

Naujojo Džersio „Devils“ ledo ritulio klubo vyriausiasis treneris Brentas Sutteris paskelbė atsistatydinantis iš einamų pareigų.
Iš „Devils“ komandos trenerio pareigų B.Sutteris pasitraukė motyvuodamas šeimyninėmis aplinkybėmis.
Iš „Devils“ komandos trenerio pareigų B.Sutteris pasitraukė motyvuodamas šeiminėmis aplinkybėmis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Dalis žmonių smerks mane už tokį pasirinkimą ir aš juos suprantu, – teigė spaudos konferenciją savo namuose Kanadoje surengęs 47 metų ledo ritulio specialistas. – „Devils“ klubui atidaviau dvejus savo gyvenimo metus. Negailėdamas savęs dirbau beveik 5000 kilometrų atstumu nuo namų, tačiau tuo pačiu metu negalėjau skirti laiko kitoms vertybėms. Vertybėms, kurios man yra svarbesnės už ledo ritulį – savo šeimai.“

B.Sutterio vadovaujama „Devils“ komanda, kurioje rungtyniauja lietuvis Dainius Zubrus, 2008–2009 metų reguliariajame NHL lygos sezone iškovojo 51 pergalę ir pasiekė klubo rekordą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./zubrus

Vienintelį NHL lygoje žaidžiantį lietuvį D.Zubrų B.Sutteris (dešinėje) treniravo du sezonus.

Rytų konferencijos rikiuotėje Naujojo Džersio klubas užėmė trečią vietą, tačiau iš kovos dėl Stanley taurės pasitraukė jau pirmame atkrintamųjų varžybų rate 3:4 pralaimėjęs Karolinos „Hurricanes“ ledo ritulininkams.

„Tikrai nesigailiu tų dvejų metų, praleistų Naujajame Džersyje. Turėjau nuostabią galimybę dirbti apsuptas puikių žmonių, o mano treniruoti žaidėjai buvo tiesiog fantastiški“, – pagyras komandai žarstė dabar jau buvęs treneris.

Išgirdęs tokį B.Sutterio sprendimą „Devils“ klubo generalinis direktorius Lou Lamoriello teigė esąs nusiminęs.

„Gaila, kad B.Sutteris priėmė tokį sprendimą, tačiau turime jį gerbti, – aiškino „velnių“ vadovas. – Galiu pažadėti, jog tikrai nepulsime strimgalviais ieškoti naujo stratego. Turime rasti tokį žmogų, kuris idealiai tiktų mūsų komandai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius