Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 27

Baltarusijos atviroje grindų riedulio lygoje Vilniaus „UV 2003“ iškovojo lygiąsias ir patyrė pralaimėjimą

Praėjusį savaitgalį Vilniaus „UV 2003“ grindų riedulininkai Minske atnaujino savo kovas kaimyninės šalies čempionate, kur sužaidė dvejas rungtynes. Pirmosios 2014-ųjų rungtynės nebuvo sėkmingos – pralaimėta vieniems turnyro lyderių Minsko „Dinamit“ 2:5 (1:2,1:3) ir lygiosiomis 5:5 (2:4,3:1) sužaista su turnyro lentelės kaimynais Minsko „Partizan“.
„UV 2003“ komanda Naujaisiais metais Baltarusijos čempionate pergalės dar neiškovojo
„UV 2003“ komanda Naujaisiais metais Baltarusijos čempionate pergalės dar neiškovojo / lgrf.lt nuotr.
Temos: 1 Grindų riedulys

Pirmųjų rungtynių su „Dinamit“ pradžia buvo rami. Abi komandos žaidė atsargiai, vengdamos klaidų gynyboje. Pirmieji įvartį, įpusėjus kėlinukui, 10 min. pasiekė aikštelės šeimininkai, o po 2 min.minučių rezultatas jau buvo lygus – gražiu smūgiu į vartų viršutinį kampą, po tikslaus Jurijaus Kondratovičiaus perdavimo, pasižymėjo vilniečių kapitonas Martynas Karkauskas. Visgi iki pertraukos šio rezultato „UV 2003“ nepavyko išsaugoti -baigiantis kėlinukui varžovai pelnė antrą savo įvartį.

Po pertraukos minskiečiai didino persvarą mušdami trečią įvartį, o „vienuoliai“ atsakoė J.Kondratovičiaus (Eimanto Rudžio rez.perd.) taikliu smūgiu.

Pralaimint 2:3, vilniečiai neišnaudojo turėtas tris puikias progas ne tik išlyginti rezultatą, bet ir jį persverti savo naudai. Neįmuši tu, įmuša tau – „Dinamit“ rezultatyviai užbaigė dar dvi atakas ir laimėjo 5:2.

Ir antrosios lietuvių rungtynės su „Partizan“ klostėsi panašiu scenarijumi – daug neišnaudotų progų ir apmaudžiai iš rankų išleista pergalė rungtynių pabaigoje.

Per pirmąsias 10 min. komandos nepasižymėjo, o per kitas 10 min. įvarčiai pabiro vienas po kito. Pirmąjį rungtynių įvartį 12 min. pelnė M.Karkauskas (E.Rudžio rez.perd.). Prabėgus 1 min. varžovai rezultatą išlygino, bet jau po 8 sek. vilnietis Mindaugas Varnelis išvedė savo komandą į priekį – 2:1.

„UV 2003“ trapi persvara išsilaikė tik 1 min. Išlyginę rezultatą, minskiečiai nesustojo – per 3 minutes pelnė dar 2 įvarčius ir pailsėti  išėjo pirmaudami 4:2.

Po pertraukos jau lietuviai smaginosi įvarčiais – 29 ir 34 min. M.Karkauskas lyginao rezultatą, o 35 min. Šarūnas Grilevičius išvedė savo komandą į priekį – 5:4.

Kai iki trečiosios pergalės turnyre liko tik 39 sek., varžovai atstatė pusiausvyrą rungtynėse ir atėmė iš „vienuolių“ brangius taškus, kurie labai reikalingi kovojant dėl vietos pirmame turnyro lentelės ketvertuke, kuris po reguliariojo sezono runtynių tęs kovą dėl čempionato apdovanojimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius