Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 04

Broliai dvyniai Aidas ir Aurimas Sauliai užkariauja Lietuvos ringą

Ošianti publika ir minios sirgalių. Pagarbiai nužiūrintys vyrai ir geidulingus žvilgsnius svaidančios merginos. Nesuskaičiuojama pergalių gausa ir kasdienis tobulėjimas, vedantis išsvajotos šlovės link. Turbūt daugelis iš mūsų paslapčia esame fantazavę apie tokį pripažinimą. Kol vieni, siekdami dėmesio verčiasi per galvas ir dėl jo yra pasiryžę paaukoti bet ką, kitiems tiumfo arka prasiveria savaime. Puikus to pavyzdys – dvikoviniu sportu užsiimantys broliai dvyniai Aidas ir Aurimas Sauliai.
Broliai dvyniai (A.Saulis ir A.Saulis)
Broliai dvyniai (A.Saulis ir A.Saulis) / Beno Dragūno nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Nors vaikinai profesionalaus sporto pasaulyje pasirodė, palyginti, dar visai neseniai, jie jau spėjo užsitarnauti dvikovinio sporto gerbėjų simpatijas. Broliams įžengus į ringą – visos žiūrovų tribūnos tiesiog nuošia. Žmonės stebisi ne tik brolių dvynių identišku panašumu, bet ir panašiais kovos gūdžiais bei technika.

„Nepaisant visų treniruočių ir mokymų, kiekvienas sportininkas visad atsirenka tai, kas yra priimtiniausia jam. Aidas ir Aurimas – nuolat treniruojasi kartu, o tai lemia ir tai, kad kiekvieną gestą, judesį ar smūgį jie išdirba iki pat tobulumo. Džiaugiuosi tokiu jų užsidegimu ir noru siekti, nesustojant judėti pirmyn. Palaikau šiuos jaunuolius ir linkiu jiems kuo didžiausios sėkmės“, – komentavo brolių dvynių treneris M. Misiūnas.

Patys broliai A. ir A. Sauliai pasakoja kartu laiką leidžiantys ne tik sporto salėje, bet ir darbe, gyvenime. Abu broliai verčiasi metalinių konstrukcijų ir sporto inventoriaus gamyba. Jie labai nagingi ir iš paprasčiausio metalo sugebantys padaryti tokius stebuklus, kokius daro ir ringe.

„Nei aš, nei brolis niekados nebuvome linkę į garbėtroškiškumą. Pripažįstu, kad sulaukti dėmesio labai malonu ir tai verčia pasitemti, motyvuoja, tačiau labai dideliu didvyriu nesijaučiu. Nuo mažens buvau paprastas vaikis, kokiu likau ir iki šiol. Nesiekiu tapti žvaigžde,  tiesiog darau tai, kas man patinka“, – nuoširdžiu kuklumu pasižymėjo A. Saulis.

Broliai teigia, kad sportui skiria beveik visą savo laisvalaikį ir dėl to aukoja ne tik pasisėdėjimus su draugais, tačiau ir bendravimą su merginomis.

„Santykiams tiesiog nebelieka laiko. O turint omenyje, kad beveik visoms šiuolaikinėms merginoms rūpi ne tai kas ir koks tu esi, o tai, kiek pinigų tu turi ar kokią mašiną vairuoji, leistis į kažkokias intrigas nebesinori. Turbūt ateina riba, kai kartą nusvilęs, pasižadi sau niekada daugiau nebūti naiviu ir neįsimylėti tol, kol šimtu procentų neįsitikinsi, kad žmogus to vertas“, – atviravo A. Saulis.

VIDEO: Anonsas

Nepaisant brolių šaltakraujiškumo, nereikia būti labai įžvalgiu, kad pastebėtum kaip dailiosios lyties atstovės kiekvieno turnyro metu mėto susižavėjimo kupinus žvilgsnius brolių dvynių pusėn. Galbūt merginas ,,blogi“ vaikinai traukte traukia? O galbūt už ,,blogiukų“ įvaizdžio damos linkusios pastebėti nuoširdžias ir švelnias asmenybes viduje?

Pripažįstu, kad sulaukti dėmesio labai malonu ir tai verčia pasitemti, motyvuoja, tačiau labai dideliu didvyriu nesijaučiu. 

Retorika lieka retorika, o broliai šiuo metu sakosi atsidavę vien treniruotėms prieš ateinančias varžybas.

Jau balandžio 11 d. Kauno Žalgirio arenos amfiteatre įvyksiančiame ,,Powerfight“ turnyre, tiek Aidas, tiek Aurimas turės progą  pademonstruoti savo įtemptų treniruočių vaisius.

Ringe Aidas Saulis pirštines surems su ne ką silpnesniu priešininku, atstovaujančiu Kauno sporto klubą ,,K-1 karys“ Žydrūnu Juodžiu. Pagal K-1 taisykles jie susirungs 71 kg. svorio kategorijoje. Aido brolis Aurimas Saulis į dvikovą stos prieš lygiavertį priešininką Vytautą Masioką. Aurimo priešininkas atstovauja Panevėžio sporto klubą ,,Kovos akademija“ ir kovoja pagal K-1 taisykles. Jie susigrums 74 kg. svorio kategorijoje.

„Broliai Sauliai yra be galo perspektyvūs sportininkai, stebinantys savo pasiekimais ir iškovotomis pergalėmis profesionaliose kovose. Įsivaizduoju juos (ar bent vieną iš jų)  ir didžiosios arenos dvikovose. Artėjančio turnyro metu turėtume nuspręsti, kuris iš jų vertas stoti ginti Lietuvos vardą prieš kovotojus iš viso pasaulio. O galbūt, norint lengviau apsispręsti, vertėtų suorganizuoti brolių dvynių dvikovą vienas prieš kitą?“, – idėjomis dalinosi Lietuvos Muaythai sąjungos generalinis sekretorius Nerijus Lukšas.

Ar bus suorganizuota brolių Aido ir Aurimo Saulių dvikova vienas prieš kitą, ar paaiškės galutiniai sportininkų, ginsiančių Lietuvos garbę didžiojoje arenoje, vardai ir, ar publika pasiruošusi stebėti vis labiau intriguojančias, šiurpą keliančias ir kraują stingdančias dvikovas, galėsite pamatyti balandžio 11 d. Kauno Žalgirio arenos amfiteatre. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius