-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 15

Cavendishas laimėjo ir 11-ąjį „Tour de France“ etapą

Įpusėjusių prestižiškiausių daugiadienių dviračių lenktynių „Tour de France“ 11-ajame etape trečiadienį vėl nugalėjo įspūdingą formą demonstruojantis britas Markas Cavendishas, kuriam ši pergalė buvo jau ketvirtoji šiemet ir aštuntoji per visą karjerą.
Aštuntąjį „Tour de France“ etapą per savo karjerą laimėjęs M.Cavendishas pakartojo Didžiosios Britanijos rekordą, anksčiau priklausiusį Barry Hobanui.
Aštuntąjį „Tour de France“ etapą per savo karjerą laimėjęs M.Cavendishas pakartojo Didžiosios Britanijos rekordą, anksčiau priklausiusį Barry Hobanui. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žaliuosius „Tour de France“ marškinėlius, skiriamus pagal taškus lenktynėse pirmaujančiam sportininkui, vilkintis 24 metų „Columbia HTC“ ekipos dviratininkas 192 kilometrų atstumą iš Vatano į Sen Faržą numynė greičiausiai – per 4 valandas 17 minučių 55 sekundes.

Su nugalėtoju 11-ojo etapo finišą kirto dar 70 dviratininkų grupė, kurioje buvo ir geltonuosius „Tour de France“ marškinėlius vilkintis lenktynių lyderis italas Rinaldo Nocentini („Ag2r“) bei abu pagrindiniai jo konkurentai ispanas Alberto Contadoras ir amerikietis Lance'as Armstrongas (abu „Astana“), todėl pokyčių bendrojoje varžybų įskaitoje neįvyko.

R.Nocentini ir toliau 6 sekundėmis lenkia A.Contadorą bei 8 sekundėmis – aštuntojo „Tour de France“ titulo siekiantį legendinį L.Armstrongą.

12-asis iš 21-o „Tour de France“ etapas vyks ketvirtadienį. Dviratininkams teks numinti 211,5 kilometro distanciją iš Tonero į Vitelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius