Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 05

D.Neverauskas praleido pirmuosius taškus, o „Pirates“ patyrė pirmąjį pralaimėjimą

Sėkmingai sezoną pradėję „Pittsburgh Pirates“ buvo sustabdyti trečiadienio naktį. „Minnesota Twins“ įsirašė pirmąją pergalę šioje serijoje ir privertė pirmą kartą praleisti taškus lietuvių metiką Dovydą Neverauską.
"Pittsburgh Pirates" lyderis Joshas Bellas
"Pittsburgh Pirates" lyderis Joshas Bellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pitsburgo beisbolininkai greitai išsiveržė į priekį po vieno komandos lyderių Josho Bello atmušimo, kai kamuoliukas išskriejo už aikštės ribų. Bet „Minnesota Twins“ atlaikė spaudimą ir smogė atgal šeštajame kėlinuke, kai pelnė keturis taškus be atsako.

D.Neverauskas buvo išleistas į aikštę šeštajame kėlinuke ir šį kartą pasirodė ne itin sėkmingai. „Twins“ būtent po jo metimų atmušė kamuoliuką du kartus ir pelnė vieną iš spurto taškų.

Galutinis rungtynių rezultatas – 7:3 „Minnesota Twins“ naudai. Tai buvo pirmasis „Pitsburgh Pirates“ pralaimėjimas šį sezoną ir trečioji Minesotos pergalė. „Dvynių“ ekipoje lyderiai šį kartą buvo puolimo žaidėjai – Brianas Dozieris ir legionierius iš Dominikos Respublikos Miguelis Sano.

Kitas rungtynes D.Neverausko „piratai“ žais naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, o jų varžovais bus kol kas tik vieną pergalę turintys „Cincinnati Reds“ beisbolininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius