-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 10 12

Dainą Gudzinevičiūtę su naujomis pareigomis sveikina prezidentas Valdas Adamkus

Olimpinė čempionė šaulė Daina Gudzinevičiūtė penktadienį išrinkta į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento postą. Sportininkę su naujomis pareigomis pasveikino prezidentas Valdas Adamkus.
Daina Gudzinevičiūtė
Daina Gudzinevičiūtė / A.Pliadžio nuotr.

Pateikiame atvirą prezidento laišką Dainai Gudzinevičiūtei:

Gerbiamoji Daina Gudzinevičiūte,

Nuoširdžiai sveikinu Jus pradedant naują savo gyvenimo ir profesinės veiklos etapą – pradedant darbą Lietuvos tautinio olimpinio komiteto vadovės poste.

Lietuvos olimpinis judėjimas visada buvo daugiau, nei vien tik sportinė veikla. Prasidėjęs kaip neatskiriama tautinio atgimimo dalis, jis visada reiškė ne tik sporto pasiekimus, bet ir mūsų tautinį identitetą, ženklino mūsų sugrįžimą į nepriklausomų valstybių šeimą, o sugrįžus – vietą Europoje ir pasaulyje. Todėl mūsų sportininkai nuolat tapdavo ir tampa populiariausiais visuomenėje žmonėmis, todėl Jūs ir Jūsų kolegos buvote ir esate vadinami tikraisiais Lietuvos ambasadoriais.

Nuoširdžiai tikiu ir nuoširdžiai linkiu, kad ši vertybinė linija būtų išlaikyta, o Lietuva LTOK organizacijoje ir toliau matytų veiklios ir rūpestingos veiklos pavyzdį. Esu tikras, kad Jūsų sportinė ir asmeninė patirtis, Jūsų nueitas kelias nuo pirmųjų treniruočių iki garbingiausio olimpinio laimėjimo, tikras olimpiečių gyvenimo pažinimas ne iš šalies, o iš vidaus – puikios prielaidos geram darbui, tolesniam garbingam Lietuvos atstovavimui olimpiniame judėjime ir olimpinėse žaidynėse.

Tad dar kartą nuoširdžiai sveikinu Jus su garbinga ir viltinga naujų darbų pradžia ir linkiu kantrybės, stiprybės bei kuo geriausios kloties vadovaujant Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius