Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 05

Dalia Grybauskaitė: olimpinės žaidynės turi parodyti, kad laimi garbingas sportas

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė sako, kad Rio de Žaneire vyksiančiose vasaros olimpinėse žaidynėse sportininkai turi parodyti, kad gali laimėti tik garbingas sportas.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Prezidentės spaudos tarnybos nuotr.

„Linkiu visoms šalims, jų – per 200, kurios atvyko į Rio, parodyti, ką sugeba ir ką gali padaryti dėl savo šalies. Kad kovotų sąžiningai, garbingai. Ir tegu šitos olimpinės žaidynės parodo, kad gali laimėti tik garbingas sportas“, – sako D.Grybauskaitė.

Lietuvos vadovė ketvirtadienį išvyko į olimpiadą palaikyti Lietuvos sportininkus. Ji dalyvaus 2016 metų vasaros olimpiados atidarymo ceremonijoje legendiniame Marakanos stadione, stebės plaukikų Giedriaus Titenio ir Rūtos Meilutytės pasirodymus bei kartu su viso pasaulio krepšinio gerbėjais žiūrės Lietuvos ir Brazilijos vyrų rinktinių dvikovą olimpiniame krepšinio turnyre, pranešė Prezidentūra.

„Visi kovos už Lietuvą – su Lietuva širdyje“, – ragina D.Grybauskaitė.

Valstybės vadovė su mūsų šalies olimpiečiais susitiks olimpiniame kaimelyje, dalyvaus laikinai Brazilijos prezidento pareigas einančio viceprezidento organizuojamame priėmime.

Vasaros olimpinės žaidynės vyks 31 kartą. Šiemet 28 olimpinėse sporto šakose varžysis daugiau kaip 10,5 tūkst. atletų iš 206 pasaulio šalių. Lietuvos delegaciją sudaro 67 sportininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius