-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 01

Dar viena elektrėniškių nesėkmė Latvijos ledo ritulio čempionate

Devintą pralaimėjimą vienuoliktose atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionato rungtynėse patyrė šeštąją vietą devynių komandų turnyre užimantis Elektrėnų „Energijos–Orakulo“ (8 tšk.) klubas, sekmadienį svečiuose 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) nusileidęs į septintąją poziciją pakilusiems Rygos „Prizma“ (7 tšk.) ledo ritulininkus.
Rungtynių akimirka
„Energijos–Orakulo“ ledo ritulio klubas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Vienintelį įvartį svečiams pelnė Andrejus Židkovas (30:51), o rezultatyvius perdavimus atliko Petras Nausėda ir Šarūnas Kuliešius.

„Manau, kartais mūsų jaunimas nesupranta dėl ko žaidžia, ir nesuvokia, kad turi būti bendras komandos tikslas – pergalė. Jie jauni ir privalo už pergalę atiduoti viską“, – po pralaimėjimo kalbėjo P. Nausėda.

Iki trečiojo kėlinio pabaigos švieslentėje degė rezultatas 1:1. Tačiau įpusėjus 58-ai žaidimo minutei vartus taikliai atakavo Marcis Zembergas (1:2). Tai privertė trenerį Rimantą Sidarvičių teisėjų prašyti minutės pertraukėlės, kurios metu buvo nuspręsta į pakeisti vartininką šeštuoju žaidėju aikštėje. Ši taktika nepasiteisino – tas pats M. Zembergas įmušė įvartį į tuščius vartus (1:3).

„Po šio išvykos daug kuo nusivyliau, tačiau kol kas nieko konkrečiai negaliu kaltinti“, – sakė vyriausiasis „Energijos–Orakulo“ treneris.

Elektėniškiams dėl šeštadienio rungtynėse Rygoje patirtos traumos (stiprus peties sumušimas ir galimas senosios traumos atsinaujinimas) negalėjo padėti Justas Steponaitis.

Latvijos ledo ritulio čempionate su 27 taškais pirmauja Uozuolniekų „Monarch“ komanda, o Daugpilio „DHK Latgale“ (11 taškų) klubas su vartininku Artūru Kuzmičiumi bei puolėju Egidijumi Bauba yra penktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius