Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 10 18

Dar viena sukrečianti istorija – JAV gimnastė teigia, kad ją 13-metę išžagino medikas

Trečiadienio dieną sporto pasaulį šokiravo ukrainietės Tatjanos Gucu istorija apie patirtą legendinio gimnasto Vitalijaus Ščerbos seksualinę prievartą. Dabar prabilo ir amerikietė olimpinė čempionė McKayla Maroney.
McKayla Maroney olimpinėse žaidynėse Londone
McKayla Maroney olimpinėse žaidynėse Londone / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dabar 21-erių metų buvusi atletė karjerą baigė 2016 metais. Socialiniame tinkle „Twitter“ ji paskelbė, kad komandos medikas Lawrence'as G. Nassaras ją seksualiai išnaudojo vos 13-metę.

Tiesa, ši istorija stebina kiek mažiau, mat L.Nassaras šiuo metu kali būtent už seksualinius nusikaltimus. Jis kaltinamas net 22 skirtingais išpuoliais prieš mergaites, oficialiai parodymus yra davusios septynios aukos.

„Kas kartą, kai tik rasdavo galimybę, jis prie manęs lįsdavo. Tai nutiko ir Londone (Olimpinėse žaidynėse – red. past.), kur su komanda laimėjome medalius. Tai įvyko ir prieš man laimint asmeninį medalį.

Baisiausia naktis mano gyvenime buvo, kai man buvo 15 metų. Su visa komanda keliavome į Tokiją, kai jis mane apsvaigino migdomaisiais. Atsimenu, kad atsidūriau viena jo kambaryje ir visą naktį jis manimi „rūpinosi“, – savo prisipažinime rašo M.Maroney.

Londono olimpinėse žaidynėse M.Maroney laimėjo aukso medalius su JAV gimnastikos komanda bei asmeninį sidabro medalį pratimuose ant buomo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius