Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 19

Daugiau pokerio patirties turintis australas Aaronas Limas sutriuškino savo varžovą APPT Seulo etapo kovoje

Praėjusią savaitę visas Lietuvos pokerio bendruomenė dėmesys buvo nukreiptas į Londoną, kur Europos pokerio turo (EPT) ringe, Mantas Visockis keliavo link vicečempiono titulo ir prizo viršijančio 1,5 milijono litų. Tuo pat metu, kitoje pasaulio pusėje pokerio mėgėjai ir profesionalai varžėsi, „PokerStars.net“ organizuojamo Azijos ir Ramiojo Vandenyno pokerio turo (APPT) Seulo etapo kovose.
Aaronas Limas
Aaronas Limas / pokernetwork nuotr.

222 pokerio entuziastai užsiregistravę į APPT pagrindinio turnyro mūšį suformavo 542 512 dolerių prizinį fondą, iš kurio 111 088 doleriai buvo skirti būsimajam čempionui. Į šios kovos ringą kopė pokerio meistrai iš Azijos ir viso pasaulio.

1A dienos slenkstis buvo per aukštas „PokerStars Pro“ atstovams Bryanui Huangui ir Raymondui Wu. Dienos neįveikė ir daugkartinė Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalininkė JJ.Liu bei pokerio žvaigždė iš Didžiosios Britanijos Samas Graftonas. 

1B dienoje paslydo „PokerStars Pro“ komandos narė Celina Lin ir garsi pokerio žurnalistė Kristy Arnett. 

85 žaidėjai startavo antroje turnyro dienoje, tačiau tik 21 iš jų pavyko prasiskinti kelią į trečiąjį APPT Seulo etapo pagrindinio turnyro etapą. Tarp išgyvenusių žaidėjų buvo ir „PokerStars Online“ komandos legionierius Naoya Kihara. Profesionalas į trečiąją dieną išsinešė trečią pagal dydį žetonų krūvelę. Tačiau tolimesnė kova jam nesusiklostė taip, kaip norėjosi ir jis finišavo vienuoliktas.

Jau trečiosios dienos pradžioje visi žaidėjai buvo užsitikrinę bent minimalius prizus, tad kova neužtruko ir po kelių žaidimo valandų buvo suformuotas finalinis renginio stalas, prie kurio sėdosi ir pokerio žvaigždė iš Kanados Xuan Liu.

Dukart EPT finaluose žaidusi ir 3-ąją bei 4-ąją vietas užėmusi kanadietė ir šį kartą suklupo vos už kelių žingsnių nuo titulo. „Jaučiuosi gerai, kad nukeliavau taip toli, tačiau tuo pačiu mane griaužia jausmas, kad iki titulo buvo likę taip nedaug“ – po pasirodymo pasakojo X.Liu. Šioje APPT kovoje ji finišavo ketvirta ir pelnė 40 711 dolerių prizą. 

Lemtingoje dvikovoje vienas prieš kitą stojo tailandietis Chane Kampanatsanyakornas ir Australijos vėliavą nešantis Aaronas Limas. Pastarasis turėjo daugiau patirties ir gilesnius pokerio įgūdžius ir lemiamoje kovoje įveikė savo varžovą. A.Limas jau buvo lankęsis prie „Partouche“ pokerio turo bei Australijos ir Naujosios Zelandijos pokerio turo (ANZPT) finalinių stalų, o bendroje savo pokerio karjeros sąskaitoje iki šiol turėjo per 700 000 dolerių laimėjimų. Tuo tarpu Ch.Kampanatsanyakorno rezultatų suvestinėje šis APPT laimėjimas – pirmasis. Antrąją vietą iškovojęs tailandietis sąskaitą papildė 92 741 doleriu, o A.Limas prie savo laimėjimų pridėjo dar 111 088 dolerių ir APPT čempiono titulą. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius