Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 28

Dovydas Neverauskas pateko į MLB žvaigždžių savaitgalio rungtynes

23 metų lietuvis metikas Dovydas Neverauskas pateko į MLB (Major League Baseball) žvaigždžių savaitgalio rungtynes, vyksiančias San Diege.
Dovydas Neverauskas
Dovydas Neverauskas

Lietuvos beisbolo talentas žais Ateities žvaigždžių rungtynėse (Futures game), kuriose susitiks geriausi jaunieji talentai.

Puikiai šį sezoną rungtyniaujantis lietuvis prieš keletą savaičių persikėlė į galingą Indianapolio „Indians“ komandą ir ten toliau tęsia sėkmingą pasirodymą.

Teises į lietuvį šiuo metu turi MLB Pitsburgo „Pirates“ komanda. Jei šį sezoną su juo nebus pasirašytas kontraktas, D.Neverauską galės įsigyti bet kuri kita MLB komanda. Dalyvavimas Visų žvaigždžių savaitgalio rungtynėse šią tikimybę dar labiau padidins.

2010 metais Pitsburgo klubo skautų pastebėtas lietuvis jau spėjo pereiti visus žemesniųjų lygų laiptelius, o šiemet buvo pakviestas ir į pagrindinės komandos pavasario treniruočių stovyklą.

Ateities žvaigždžių rungtynėse anksčiau yra žaidę tokios MLB superžvaigždės kaip Wilas Meyersas ar Melvinas Uptonas jaunesnysis. Jose yra žaidęs ir vienas brangiausiai apmokamų pasaulio sportininkų, Los Andželo „Dodgers“ metikas Claytonas Kershaw.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius