-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 09

Dovydas Neverauskas sužaidė antras rungtynes MLB ir neleido varžovams pelnyti nė taško

Lietuvos beisbolo talentas Dovydas Neverauskas sužaidė jau antras rungtynes stipriausioje pasaulio beisbolo lygoje Major League Baseball (MLB). Lietuvio atstovaujami „Pittsburgh Pirates“ rungtynes 1:7 pralaimėjo „Miami Marlins“, tačiau lietuvis per savo žaistą kėlinį neleido varžovams pelnyti taškų.
Dovydas Neverauskas rungtynėse prieš „Miami Marlins“
Dovydas Neverauskas rungtynėse prieš „Miami Marlins“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šį sezoną žemesnėje beisbolo lygoje „Indianapolis Indians“ atstovaujantis D.Neverauskas jau antrą kartą buvo iškviestas į pagrindinę „Pittsburgh Pirates“ komandos sudėtį.

Debiutinėse rungtynėse neblogai pasirodęs lietuvis ir šį kartą neturėjo nuvilti komandos vadovų.

Paskutiniame kėlinyje į aikštę išleistas D.Neverauskas išmetė 23 metimus iš kurių 14 privertė varžovus suklysti. Lietuvio metimus „Miami Marlins“ žaidėjai atmušė tik du kartus, tačiau taškų pelnyti jiems nepavyko.

Nepaisant to, kad rungtynes užtikrintai laimėjo Majamio beisbolininkai, jie savo persvarą įgijo metiko Gerrito Cole'o klaidų dėka. „Miami Marlins“ persvarą susikrovė jau per pirmuosius penkis kėlinius ir neleido varžovams pasivyti.

Majamio komandą į priekį sėkmingai vedė Dominikos Respublikos beisbolo žvaigždė Edinsonas Volquezas, leidęs „Pittsburgh Pirates“ pelnyti tik vieną tašką.

Kontraktą su „Pittsburgh Pirates“ turintis D.Neverauskas šį sezoną yra įtrauktas į 40-ies pagrindinių žaidėjų sudėtį ir esant reikalui bet kada gali būti pakviestas užimti metiko poziciją.

Antrąsias rungtynes sužaidęs lietuvis pamažu stiprina savo poziciją ne itin sėkmingą sezoną žaidžiančiame klube ir, Pitsburgo sporto žiniasklaidos teigimu, įgauna trenerių pasitikėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius