Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 16

„Dragūnas“ iškovojo titulą, kurio nesugebėjo nuskinti praėjusiais metais

2017 m. LRF Supertaurę iškovojo Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai, Garliavoje rezultatu 38:30 įveikę „Vilniaus“ ekipą.
Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai
Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai / LRF nuotr.
Temos: 1 Rankinis

Nors prieš rungtynes aiškiu favoritu buvo laikomas „Dragūnas“, susitikimo pirmoji dalis žadėjo atkaklią kovą iki pabaigos.

Vis dėlto „Dragūnas“ su savo užduotimis susitvarkė po ilgosios pertraukos ir iškovojo pirmąjį sezono titulą.

Sostinės klubas nuo pat pirmųjų rungtynių minučių parodė, jog yra nusiteikęs rimtai kautis. Po kelių greitų išpuolių „Vilnius“ susikūrė 3 įvarčių pranašumą (7:4), tačiau atitrūkti dar labiau nepajėgė.

Lėtai įsibėgėjęs Lietuvos čempionų klubas pasivijo „Vilnių“ ir išlygino rezultatą (11:11). Paskutines kelias pirmojo kėlinio minutes kiek tiksliau sužaidė vilniečiai ir prieš ilgąją pertrauką jie vis dar buvo priekyje (14:13).

Antrąjį kėlinį uostamiesčio rankininkai pradėjo jau kur kas labiau susikaupę. Jie netruko perimti iniciatyvą ir išsiveržti į priekį (22:18), o įpusėjus kėliniui Klaipėdos klubas jau pirmavo net 8 įvarčiais (28:20).

Likęs rungtynių laikas tebuvo formalumas ir „Dragūnas“ iškovojo titulą, kurio nebuvo pavykę nuskinti praėjusiais metais.

„Dragūnas“: Gabrielius Virbauskas 7, Laurynas Simonavičius ir Lukas Juškėnas po 4, Benas Butkus, Lukas Vanagas, Šarūnas Ugianskis po 3, Ernestas Ignatenko ir Lukas Simėnas po 2, Karolis Bliuvas, Gintaras Cibulskis ir Kęstutis Kremeris po 1.

„Vilnius“: Karolis Antonovičius 8, Domantas Pūkas ir Petras Raupėnas po 7, Domantas Raudonius 5, Šarūnas Sakalauskas 2 ir Tadas Podolskis 1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius