Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 09

A.Juškėnas: „Mūsų žaidimas stringa, po Naujųjų reikės ieškoti naujovių“

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai šeštadienį išvykoje sužaidė paskutiniąsias šiais metais rungtynes. Baltijos rankinio lygoje Estijoje rezultatu 26:24 (12:10) nugalėta Polvos „Serviti“ ekipa.
Artūras Juškėnas
Artūras Juškėnas / Algirdo Kubaičio nuotr.

Pirmasis rungtynių kėlinys buvo nerezultatyvus. Savo pirmąjį įvartį estų komanda pelnė tik 10-ąją minutę. Kėliniui įpusėjus abi komandos ėmė siekti persvaros – „Serviti“ išsiveržė į priekį dviem įvarčiais, bet netrukus rezultatyvią atkarpą sužaidė „Dragūnas“, rezultatą persvėręs savo naudai. 2 įvarčių atotrūkį „Dragūnas“ išlaikė iki kėlinio pabaigos (12:10).

Antroje rungtynių pusėje vyko intensyvi kova – aikštelės šeimininkai estai bandė suvienodinti rezultatą, bet svečiai ir Klaipėdos stengėsi išlaikyti ir padidinti savo persvarą. Visą kėlinį komandas skyrė keli įvarčiai. Kiekvieną sėkmingą klaipėdiečių atkarpą lydėjo gerai sužaista varžovų atkarpa. Netrūko ir klaidų, tačiau „Dragūnui“ pavyko išsaugoti visą rungtynių laiką išsaugotą persvarą ir klaipėdiečiai įsirašė jau trečiąją pergalę Baltijos rankinio lygoje rezultatu 26:24.

„Rungtynės baigėsi pergale, nors gero žaidimo ir nedemonstravome. Galbūt gynyba šiandien būtų verta pagyrimo, ypač už žaidimą pirmąjį kėlinį. Tačiau puolime tikrai strigome, buvo susikaustę nuo to per didelio noro nugalėti. Rungtynių pabaigoje irgi netrūko įtampos. Patys savo vos nepadarytomis klaidomis galėjome ir pralošti. Na, bet faktas yra pergalė. Faktas, kad Baltijos rankinio lygos turnyre iš 4 rungtynių turime tris pergales, tarp jų – prieš Zaporožės ZTR ir Kehros komandą. Tad tai buvo geras etapas“, – pirmąją sezono atkarpą įvertino „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas.

Vis dėlto, pasak jo, nors žaidimas Baltijos rankinio lygoje yra tikrai neblogas, Lietuvos čempionate komanda stringa.

„Mūsų žaidimas stringa, kol kas buksuojame. Po Naujųjų metų reikės ieškoti kokių nors naujovių, tapti įvairiapusiškiems, ypač stiprinti puolimą ir judėti į priekį“, – komentavo A.Juškėnas.

Statistika

„Dragūnas“: Karolis Bliuvas 6, Karolis Stropus 4, Gintaras Cibulskis, Gabrielius Virbauskas ir Modestas Vaitekūnas po 3, Laurynas Simonavičius ir Deividas Virbauskas po 2, Benas Butkus, Lukas Juškėnas ir Maksim Valiuvač po 1.

„Serviti“: Hendrik Varul 6, Tõnis Kase 4, Stanislav Kholodiuk ir Alfred Timmo po 3, Henri Hiiend, Kristjan Muuga ir Mathias Rebane po 2, Sander Sarapuu ir Ivan Telepnev po 1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius