-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 02 11

Durys į kitą etapą užtrenktos

Antrą pralaimėjimą iš eilės Europos komandiniame badmintono čempionate Anglijoje trečiadienį patyrė Lietuvos rinktinė, keturių ekipų šeštosios grupės mače 1:4 turėjusi pripažinti pergalingai žaidžiančios Bulgarijos komandos pranašumą.
K.Navickas pakilo į rekordines aukštumas bandmintono reitinge
Vienintelį tašką trečiadienį lietuviams pelnė K.Navickas
Temos: 2 Anglija Badmintonas

Vienintelį tašką lietuviams pelnė Kęstutis Navickas, per 21 minutę 21:10, 21:10 sutriuškinęs Blagovestą Kisiovą. Likusius keturis vienetų bei dvejetų mačus lietuviai varžovams pralaimėjo: Akvilė Stapušaitytė – Petia Nedelčeva 11:21, 8:21; Klaudijus Kašinskis ir K. Navickas – Vladimiras Metodijevas ir Krašimiras Jankovas 11:21, 14:21; Kristina Dovydaitytė ir A. Stapušaitytė – P. Nedelčeva ir Dimitria Popstojkova 22:20, 12:21, 12:21; Ramūnas Stapušaitis ir Ligita Žukauskaitė – Stiliianas Makarskis ir Diana Dimova 12:21, 17:21.

Ketvirtadienį lemiamą mačą dėl trečiosios pozicijos grupėje lietuviai žais su Suomijos rinktine, kuri trečiadienį 1:4 pralaimėjo 2008 metų pirmenybių bronzos medalininkei Lenkijos ekipai. Antradienį lietuviai bei suomiai tokiais pačiais rezultatais – 1:4 – nusileido atitinkamai lenkams ir bulgarams.

Komandinėse Senojo žemyno pirmenybėse dalyvauja 32 į aštuonias grupes suskirstytos rinktinės, o į čempionato ketvirtfinalį pateks tik grupių nugalėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius