Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 26

Dviratininkas R.Navardauskas Argentinoje iškovojo pergalę ir tapo lyderiu

Geriausias Lietuvos dviratininkas Ramūnas Navardauskas trečiadienį ne tik laimėjo Argentinoje vykstančių 35-ųjų daugiadienių lenktynių „Vuelta a San Juan“ (UCI I kategorija) trečią etapą, bet ir užsivilko mėlynus varžybų lyderio marškinėlius. 28-erių metų lietuvis tapo pirmuoju dviratininku, nukalusiu pergalę naujai Bahreino komandai „Bahrain Merida“.
Ramūnas Navardauskas
Ramūnas Navardauskas / twitter nuotr.

R.Navardauskas trečiadienį laimėjo 11,9 km pavienio starto lenktynes. Tai – 12-oji lietuvio pergalė profesionalo karjeroje (nuo 2011 metų). Ramūnas distanciją įveikė per 14 min. 3 sek. (vid. greitis – 50,819 km/h). Už pergalę mūsų šalies dviratininkui atiteko 14 pasaulio reitingo taškų. Antrą vietą užėmė olandas Bauke Mollema („Trek-Segafredo“, +3 sek.), o trečią – jo komandos draugas austras Matthias Braendle (+7 sek.).

Trečiame etape dalyvavo 157 dviratininkai. Ramūnas startavo 114-as ir po finišo beveik valandą laukė galutinių rezultatų. Tačiau išstumti iš lyderio pozicijos Lietuvos dviratininko taip niekam ir nepavyko.

Bendrojoje įskaitoje pirmaujantis R.Navardauskas antrą vietą užimantį B. Mollemą lenkia trimis, o trečioje vietoje esantį M. Braendlę – septyniomis sekundėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius