Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 17

Edinburgo „Hearts“ vadovams teko gerokai paraudonuoti

Jau šį ketvirtadienį UEFA Europos lygos paskutiniame atrankos etape rimtas išbandymas laukia ne tik Panevėžio „Ekrano“, bet ir lietuviškojo Edinburgo „Hearts“ klubo, kuris namų rungtynes žais su Anglijos „Premier“ lygos milžinu Londono „Tottenham“.
„Hearts“ sulaukė atlyginimų
„Hearts“ sulaukė atlyginimų / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Spurs“ ekipai vos atvykus į buvusią Škotijos sostinę teko išgirsti nemalonias naujienas. Edinburgo miestas prabangaus viešbučio svečiams pasiūlyti negalėjo, todėl tinkamas apgyvendinimas Londono komandai buvo rastas nuvykus į Seint Endriuso miestelį, kuris yra 80 kilometrų nuo „Tynecastle“ stadiono.

Ten tinkamų sąlygų treniruotis „Tottenham“ komandos futbolininkai neturėjo, todėl dėl to labiausiai nepatenkintas liko vienas iš svečių klubo strategų Joe Jordanas.

„Kai nėra sąlygų treniruotis, pasiruošti rungtynėms sunku, tačiau netoli viešbučio radome tinkamą vietą treniruotėms. Manėme, kad galėsime apsistoti Edinburge, o dabar esame atsidūrę Seint Endriuse. Mums būtų buvę daug geriau, jei iki rungtynių vietos būtų tekę važiuoti vos keletą kilometrų, kadangi kelionė būtų daug trumpesnė, tačiau dabar mūsų laukia ilga ir varginanti kelionė“, – nepasitenkinimo sąlygomis neslėpė treneris Jordanas.

Primename, jog ketvirtadienį „Ekranas“ susitikimą su Tel Avivo „Hapoel“ pradės 19:00, tuo tarpu „Hearts“ šiek tiek vėliau – 21:45.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius