Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 12

Edvardas Matusevičius tapo Vokietijos beisbolo lygos savaitės žaidėju

Lietuvos rinktinės metikas Edvardas Matusevičius sulaukė pripažinimo Vokietijoje. Sėkmingai įsiliejęs į Doreno „Wild Farmers“ klubo gretas lietuvis buvo pripažintas geriausiu praėjusios savaitės Vokietijos beisbolo lygos žaidėju.
Edvardas Matusevičius
Edvardas Matusevičius / „Twitter“ nuotr.
Temos: 2 Vokietija Beisbolas

Doreno ekipa savaitgalį du kartus nugalėjo Dortmundo „Wanderers“, o lietuvis itin žibėjo pirmosios rungtynėse, kuriose šeimininkai varžovus nugalėjo rezultatu 6:3.

25-erių metų lietuvių metikas per septynis kėlinius varžovams leido kamuoliuką atmušti tik penkis kartus. Varžovų mušėjus jis iš žaidimo išmetė net vienuolika kartų.

Lietuvos rinktinės lyderis pasižymėjo ir puolime. Jis du kartus išmušė kamuoliuką už aikštės ribų, viso padėjo pelnyti tris taškus.

Praėjusį sezoną Čekijos „Draci Brno“ klube žaidęs E.Matusevičius jau įsitvirtino kaip vienas geriausių stiprios Vokietijos beisbolo bundeslygos metikų. Doreno klubas po keturių rungtynių turi tris pergales Bundeslygos šiaurės grupėje žengia antras, nusileisdamas tik Bonos „Capitals“.

Vokietijos žiniasklaida pabrėžė, kad E.Matusevičius yra vienas geriausių Lietuvos beisbolo talentų ir priminė, kad Dovydas Neverauskas šiuo metu yra Pitsburgo „Pirates“ klubo narys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius