Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 08 24

EPT tiesiogiai: Barselonos pagrindinio turnyro 2 dieną pasiekė 7 lietuviai

Vakar Barselonoje buvo sužaista Europos pokerio turo (EPT) pagrindinio turnyro 1B diena ir po jos paaiškėjo, kad 2 etape kausis  7 Lietuvos pokerio meistrai. Kviečiame skaityti apžvalgą ir stebėti tiesioginę vaizdo transliaciją.
EPT trofėjus / pokerstarsblog.com
EPT trofėjus / pokerstarsblog.com



Viso EPT Barselonos 5300 eurų įpirkos turnyro 1B dienoje sudalyvavo net 1291 žaidėjas ir ji tapo didžiausiu kada nors surengtu EPT pagrindinio turnyro skrydžiu. Tai taip pat reiškė, kad šių metų EPT Barselonos pagrindinis turnyras tapo didžiausiu kada nors surengtu. Per dvi startines dienas jame jėgas išmėginto 1759 žaidėjai, tarp kurių buvo ir 17 lietuvių. Apie itin sėkmingą Kęstučio Gecevičiaus startą 1A dienoje jau rašėme.

1B dienoje į kovą sėdo dar 15 mūsiškių. Tomui Geležiūnui, Laurynui Levinskui, Vladui Tamašauskui, Aleksandrui Rusinovui, Ryčiui Praninskui, Tomui Jozoniui, Gyčiui Lažauninkui, Vytautui Špakauskui ir Gintarui Šimaičiui prasibrauti tolyn nepasisekė, bet vietas 2 dienoje užsitikrino dar 6 lietuviai.

Sėkmingiausiai diena susidėliojo Gyčiui Bernatavičiui, kuris sukaupė 88 tūkst. žetonų. Justas Semaška į 2 dieną persikėlė 55 300 apvaliųjų. Dariaus Narmonto sąskaitoje – 48 400, o Justas Vaičiulionis finišavo su 38 900 žetonų. Matas Cimbolas prie startinio 30 tūkst. žetonų bokšto per pirmą skrydį prisidūrė 300 ir dieną baigė su 30 300 turnyro valiutos. Sudėtingiausia Karolio Ananeno situacija. Klaipėdietis išsaugojo 23 800 žetonų.

Viso abi startines dienas išgyveno 902 žaidėjai, tačiau šis skaičius (kaip ir bendras dalyvių kiekis) dar ūgtelėjo, nes registracija liko atvira iki pat 2 dienos starto. Lyderio pozicijoje įsitaisė Rusijos atstovas Andrejus Šaranovas su 278 600 žetonų. 1B dieną sėkmingai įveikė būrys EPT čempionų – Andrejus Pateičukas, Harrisonas Gimbelas, Ognyanas Dimovas, Benny Spindleris, Antonio Matiasas, Kentas Lundmarkas, Dominikas Panka, Antonas Wiggas, Michaelis Tureniecas, Christophe Benzimra ir Dzimitry Urbanovichius.

Kovą pratęsė ir „PokerStars“ profesionalų komandos žvaigždės Fatima Moreira de Melo, Jake'as Cody, Theo Jorgensenas, Bertrandas „ElkY“ Grospellier, George'as Danzeris, Luca Pagano bei Jennifer Shahade.

Varžybos jau prasidėjo, tad kviečiame stebėti jų tiesioginę transliaciją:

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1




Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius