Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 28

EPT Vienos etapas: kovoje dėl čempiono titulo tarp 17 žaidėjų pirmauja vokietis

Europos pokerio turo (EPT) Vienos etapo pagrindinis turnyras artėja finalo link. Mūšyje dėl čempiono titulo iš 906 startavusių žaidėjų beliko 17 ištvermingiausiųjų. Išsaugojusių turnyrinę gyvybę priešakyje žengia vokietis, iškart už jo – ispanas pretenduojantis į tėvynę parvežti pirmąją EPT čempiono taurę.
Timo Pfutzenreuteris
Timo Pfutzenreuteris / Neilo Stoddarto nuotr.

Sužaidus keturias dienas 5 300 eurų mūšyje dėl EPT karūnos, lyderio pozicijoje įsitaisė vokietis Timo Pfutzenreuteris, kurio kapitalą šiuo metu sudaro 3,837 mln. žetonų. Nedaug nuo pirmūno atsilieka ir ispanas Pablo Gordillo. Šis žaidėjas rimtai pretenduoja tapti pirmuoju Ispanijos atstovu, kuriam pavyktų iškovoti EPT titulą. Jo sąskaitoje – 3,582 mln. apvaliųjų. Trečioje vietoje pagal žetonų kiekį kol kas yra šeimininkas Anthony Ghamrawi. Austras į penktąją pagrandinio turnyro dieną atsineš 2,79 mln. turnyro valiutos.

Tarp 17 ištvermingiausiųjų Austrijoje yra ir „PokerStars Pro“ komandos vėliavą nešantis pokerio meistras Johnny Loddenas. Profesionalo rankose - 1,13 mln. spalvotųjų. Viltį antrą kartą pasiekti EPT finalą išsaugojo ir 2010 metais čia viešėjęs Vokietijos atstovas Marko Neumannas, kurio kapitalą šiuo metu sudaro 1,096 mln. žetonų.

Negailestinga ketvirtoji kovos diena buvo „PokerStars Pro“ rinktinės nariui Marceliui Luske, kuris pasirodymą užbaigė 31-oje pozicijoje ir pelnė 19 750 eurų prizą. Antrą kartą iki finalo neprasibrovė ir Britas Stephenas Chidwickas, kuris finišavo 22-as ir buvo apdovanotas 27 300 eurų prizu. Tokį patį prizą iškovojo ir viena pozicija aukščiau pasirodymą užbaigęs Airijos pokerio pirmūnas Jude'as Ainsworthas.

Penktąją turnyro dieną bus suformuotas aštuonvietis finalinis stalas, o kaip tai įvyks galėsite stebėti tiesioginės vaizdo transliacijos metu. Lietuviškai įgarsinta transliacija mūsų puslapyje startuos jau 13 valandą Lietuvos laiku. Stebėti didžiojo pokerio kovą savo komentarais jums kaip visuomet padės Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas.

Kol tiesiogiai mėgausitės aukščiausio lygio pokeriu, nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur jau dabar jūsų laukia smagūs konkursai, skirti EPT festivaliui.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius