Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 04

„Eureka“ pagrindiniame turnyre triumfavo slovakas, Kamilė Šupinytė sužibėjo viename šalutinių turnyrų

Rozvadovo mieste Čekijoje finišavo „Eureka“ pokerio turo festivalis. Pagrindinio turnyro finale prieš tai įgytą persvarą išlaikė slovakas Martinas Meciaras. Tuo tarpu „Eureka Mini“ turnyre sėkmingą pasirodymą surengė Kamilė Šupinytė.
Kamilė Šupinytė
Kamilė Šupinytė / Tomaso Stacha nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Nors šį kartą lietuviams ir nepavyko sužibėti „Eureka“ pokerio turo pagrindiniame turnyre, vis tik be rezultatų mūsiškiai neliko. 330 eurų įpirkos „Eureka Mini“ turnyre sužibėjo K.Šupinytė. Mergina čia startavo drauge su 200 oponentų. Jau pirmosios dienos pabaigoje šiame ringe beliko 23 ištvermingiausieji, o pirmūno kėdėje patogiai sėdėjo K.Šupinytė. Antroji turnyro diena tautietei taip pat klostėsi neblogai ir ji nukeliavo iki pat finalo.

Reikia paminėti, kad tai jau antras kartas, kuomet K.Šupinytė demonstruoja solidų rezultatą „Eureka Mini“ ringe. Praėjusį gruodi mergina jėgas išbandė Prahos etapo mūšyje, kur tarp 562 žaidėjų pelnė 10 vietą ir 2 280 eurų prizą. Na o šį kartą lietuvė finišo liniją kirto šeštoje pozicijoje. 

Tuo tarpu finalinę „Eureka“ pagrindinio turnyro dieną pasiekęs kaip žetonų lyderis, M.Meciaras įgytą persvarą išlaikė ir lemtingos kovos metu. Akistatoje įveikęs Michaelį-Davidą Passy savo trofėjų kolekciją M.Meciaras pradėjo kaupti „Eureka“ čempiono taure. Drauge su laimėtojo laurų vainiku slovakui atiteko ir daugiau 90 tūkstančių eurų apdovanojimas.

Šauniai finalas susiklostė ir šį kartą čia patekusiai damai. Beatrix Wolfsberger finišavo trečia ir pelnė daugiau nei 40 tūkstančių eurų. Tuo tarpu ryškiausia šio finalo žvaigždė Michaelis Eileris nesužibėjo. Autsaiderio pozicijoje finalą pradėjęs Europos pokerio turo (EPT) čempionas tapo antrąja finalo auka ir pasirodymą užbaigė septintas.

„Eureka“ Rozvadovo etapo finalininkų rezultatai:

1. Martinas Merciaras (Slovakija) – 93 600 eurų
2. Michaelis-Davidas Passy (Belgija) – 59 000 eurų
3. Beatrix Wolfsberger (Austrija) – 42 300 eurų
4. Sascha Ranzingeris (Vokietija) – 33 300 eurų
5. Chrsitianas Jamboras (Vokietija) – 26 110 eurų
6. Bertas Geensas (Belgija) – 20 450 eurų
7. Michaelis Eileris (Vokietija) – 15 400 eurų
8. Dawidas Mysiewiczas (Lenkija) – 10 700 eurų

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius