Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 05 /17:26

„Eurobasket 2011“ organizatorių vadovas Mindaugas Špokas taps 12-uoju Andriaus Kubiliaus patarėju

Ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus patarėju taps buvęs 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato („Eurobasket 2011“) organizacinio komiteto vykdomasis direktorius Mindaugas Špokas.
Mindaugas Špokas
Mindaugas Špokas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Ji bus patarėju nuo pirmadienio“, – BNS sakė premjero atstovė spaudai Jarda Paukštienė.

Pasak jos, M.Špokas bus atsakingas už sporto reikalus. Nuo pernai gegužės M.Špokas buvo premjero visuomeninis konsultantas.

A.Kubilius iki šiol turėjo 11 patarėjų.

„Turiu daug idėjų apie masinį sportą. Gal ne tiek apie sportą, kiek apie masinį užimtumą. Bet kol nepradėjau dirbti, galbūt dar nėra ką apie tai kalbėti. Tiesiog atėjo toks periodas, kad norisi kažką gero padaryti. Manau galėsiu čia pritaikyti savo žinias. Taigi tai naujas iššūkis man“, – Sportas.info sakė M.Špokas.

„Nors man teko pagyventi ir užsienyje, esu Lietuvos pilietis. Ir siekiu, kam mano vaikai norėtų gyventi Lietuvoje. Noriu, kad kiekvienas Lietuvos vaikas augtų tapdamas Lietuvos patriotu, kad norėtų gyventi Lietuvoje. Ne aš vienas taip mąstau, pažįstu ir daugiau bendraminčių. Tikrai nereikia būti politiku, kad tave išgirstų“, – tęsė M.Špokas.

„Kai kurie mano pasiūlymai: „Vaikų mokymo plaukti per 10 dienų programa“, „Vaikų žaidimų stovyklos“ tapo pavyzdiniais. Mes galime į tai integruoti visą visuomenę. Ir ne vien į sportą. Yra ir tokie užsiėmimai, kaip dainavimas, muzika, šokiai. Tik ne kiekvienas gali leisti tai sau finansiškai. Jei mums pavyktų tai išspręsti, galbūt nereikėtų narkomanijos, alkoholizmo prevencijos programų. Aš nežinau, ar pavyks nuveikti labai daug, bet tikrai stengsiuosi, kad būtų kuo mažiau socialinės atskirties, kad galbūt kuriuos nors išvykti ketinančius žmones, tai sulaikys Lietuvoje“, – svarstė M.Špokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius