Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 09

Europos buriavimo čempionate Gintarė Sheidt pakilo į ketvirtą vietą

Estijoje tęsiasi atviras Europos buriavimo čempionatas „Laser Radial“ ir „Laser Standrd“ klasėse. Sėkminga antroji varžybų diena buvo Pekino olimpinių žaidynių vicečempionei Gintarei Sheidt. Laimėjusi trečiąjį plaukimą, o ketvirtajame užėmusi šeštą vietą Lietuvos buriuotoja trijuose geriausiuose plaukimuose surinko 12 baudos balų ir pakilo į ketvirtą vietą.
Gintarė Volungevičiūtė.
Gintarė Sheidt . / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Buriavimas

Lietuvę lenkia tik pirmaujanti kroatė Tina Mihelič (4 balai), antroje vietoje esanti danė Maiken Schutt (9 b.) bei į trečiąją poziciją smuktelėjusi britė Charlotte Dobson (10 b.). Į penkioliktą vietą su 24 baudos balais pakilo Aušra Milevičiūtė, kuri antrąją varžybų dieną užėmė atitinkamai 8–ą ir 12–ą vietas.

Trečia pirmenybėse dalyvaujanti lietuvė Viktorija Andrulytė su 47 baudos balais pakilo į 34–ąją poziciją tarp 88–ių sportininkių. Trečiajame – pačiame nesėkmingiausiame – plaukime finišavusi tik 39–a, ketvirtąjį plaukimą ji baigė aštunta.

Vienintelis iš lietuvių vyrų „Laser Standard“ klasėje startavęs Rokas Milevičius po trijų įskaitinių plaukimų iš keturių su 56 baudos balais nukrito į 62–ą vietą 144–ių dalyvių. Jis trečiajame plaukime buvo tik 27–as, o ketvirtajame (prasčiausiame) – 32–as.

Po antrosios varžybų dienos lyderiu liko tris plaukimus iš keturių laimėjęs olandas Rutgeris Schaardenburgas (3 balai), lenkiantis australą Tomą Slingsby (6 balai) bei austrą Andreasą Gerlitzerį (8 balai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius